Welkom in studentenstad Den Haag!

Je staat aan het begin van een nieuwe tijd. Jouw studententijd. Verken Den Haag via studeerindenhaag.nl. Daar vind je informatie, filmpjes en vlogs over sportclubs, studentenverenigingen, studentenhuizen, de studentenhuisarts en leuke uitgaansgelegenheden. Allemaal plekken waar we hopelijk straks weer heen kunnen!

En via een interactieve studentenstadskaart laten ouderejaarsstudenten je hun favoriete Haagse plekken zien. Heel veel plezier in je nieuwe studentenstad!

Knaek, dé studentenkortingsapp

Met de studentenkortingsapp Knaek krijg je toegang tot exclusieve kortingen, in webshops én in 28 studentensteden in Nederland én België. Denk aan korting op kleding, huishoudelijke artikelen voor je studentenkamer en talloze andere producten. Dus download de Knaek-app en maak een account aan. Het hele schooljaar geldig, én gratis!

Studentenhuisarts

Den Haag is de hardst groeiende studentenstad van Nederland en daar horen goede studentenvoorzieningen bij. Daarom is er nu een echte studentenhuisarts: De StudentenDoc. De StudentenDoc is helemaal ingericht op gezondheidszorg voor studenten en heeft twee locaties in het centrum van Den Haag. Naast een aantal huisartsen heeft De StudentenDoc ook een psycholoog en fysiotherapeut in huis, die tevens allemaal Engels spreken. Studenten van alle hoger onderwijsinstellingen in Den Haag kunnen zich gratis inschrijven. Meer weten of je direct inschrijven? Check de website van De Doc.