Zin om nieuwe vrienden te maken?

Studeren is best een grote en belangrijke stap in je leven. Zeker als je naar een nieuwe stad verhuist waar je nog helemaal niemand kent. Introductie- en kennismakingsactiviteiten zijn ideaal om nieuwe mensen en je nieuwe omgeving te verkennen. In Delft werken verschillende partijen samen aan jouw onvergetelijke kennismaking met studentenstad Delft. Ook dit jaar kunnen alle nieuwe Delftse studenten rekenen op een gastvrij en warm welkom, passend bij de coronamaatregelen.

Via de MyStart-app, en vanaf 23 augustus ook via iris.inholland.nl vind je alle activiteiten die we tijdens de introductie organiseren en bij de start van jouw opleiding.

EJW en OWee

Studievereniging FMC en studievereniging Sipke Wynia verzorgen samen met het OWee-bestuur het Eerstejaarsweekend (EJW) en de Ontvangstweek (OWee) Delft. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan alle programma’s en activiteiten. In verband met de coronamaatregelen zullen deze deels online plaatsvinden. Check de websites en social mediakanalen voor de meest up-to-date informatie over het eerstejaarsweekend (EJW) en de Ontvangstweek (OWee).

Kennismaken met je docenten en studieloopbaanbegeleider

Naast alle gezelligheids- en studentenactiviteiten organiseert je opleiding een (verplichte) introductiedag voor de eerstejaarsstudenten. Meer informatie en het programma van de introductiedag bij de opleiding vind je in de MyStart-app en vanaf 23 augustus ook via iris.inholland.nl.

Knaek, dé studentenkortingsapp

Met de studentenkortingsapp Knaek krijg je toegang tot exclusieve kortingen, in webshops én in 28 studentensteden in Nederland én België. Denk aan korting op kleding, huishoudelijke artikelen voor je studentenkamer en talloze andere producten, of profiteer van Knaek als je ergens onderweg goedkoop wilt lunchen. Dus download de Knaek-app en maak een account aan. Het hele schooljaar geldig, én gratis!