Snel aan de slag

In je dagelijkse werk maak je gebruik van onze verschillende voorzieningen. We geven je handige links zodat je meteen aan de slag kunt.

Maak kennis met Iris, ons intranet waarmee je overal en altijd toegang hebt tot de voor jou relevante informatie. Denk aan je meest gebruikte programma’s, je favoriete documenten, praktische informatie over Inholland en nieuws. Via Iris heb je ook toegang tot Weten & Regelen, waar je alle informatie over Inholland vindt en antwoorden op je vragen. Onder andere ook over corona. Bij de inrichting van Iris sta jij als eindgebruiker centraal.

Start Iris op (in Google Chrome of Microsoft Edge) en stel zelf je startpagina samen. Via de tegel ‘Hoe werkt Iris’ hebben we vragen en antwoorden voor je verzameld en lees je hoe je Iris als startpagina kunt instellen. Ook staat daar een instructievideo voor je klaar.

Online Onderwijsondersteuning

Het platform Online Onderwijsondersteuning biedt je ondersteuning bij het geven van online onderwijs.Hier vind je informatie over de mogelijkheden van online onderwijs en je kunt er met je vragen terecht. Heb je leuke ideeën, tips of ervaringen met online onderwijs? Deel ze dan via het platform. Op het platform kunnen studenten én docenten kennis delen en ophalen. Het platform bevat onder andere (informatie over) apps die je kunt gebruiken voor je overleg of je projectgroepen.

Tips voor je thuiswerkplek

Omdat we momenteel zoveel mogelijk vanuit huis werken is het belangrijk om een goede werkhouding te hebben. Maar hoe zorg je er nu voor dat je thuis ook optimaal werkt? Bekijk onze e-learning Slimmer thuiswerken waarin je leert de optimale thuiswerkplek in te richten met adviezen over meubilair, verbindingen en werkwijze.

Als je last krijgt van fysieke klachten door het thuiswerken kun je je laagdrempelig en zonder wachttijd laten screenen. Meld je dan aan voor de thuiswerk-hulplijn. Je kunt telefonisch vragen stellen, je klachten bespreken en je ontvangt tips over een juiste werkhouding. Ook bieden we coaching en specifieke trainingen rond thuiswerken, je werk-privé-balans en meer.

Servicepunt

Via het Servicepunt kun je van alles online regelen. Je kunt via deze digitale service-omgeving laptops, camera's en allerlei andere apparatuur reserveren en bestellen. Ook je parkeerplaats en een flexplek. Je vindt er formulieren, handleidingen en allerlei andere handige zaken.

Zit wat je zoekt er op het eerste oog niet bij? Check dan eerst even het Servicepunt ABC.

Flexibel Werken en Leren

Wij werken aan een flexibele leer- en werkomgeving die aansluit op een moderne vorm van onderwijs en samenwerken. Bij Inholland hebben we geen vaste werkplekken meer, heeft bijna iedereen een laptop en werken we samen met kantoorsoftwarepakket Office 365.

Meer informatie:

Wil je online een één-op-één-gesprek voeren? Dit kan prima via Skype. Online samenwerken doen we in Microsoft Teams. Zo kun je vergaderen, documenten delen, maar ook één-op-één chatten. Handige tips en een handleiding vind je op de Sharepoint-pagina over Teams.

Digitale bibliotheek

Onze digitale bibliotheek is 24/7 open en biedt onder andere zoektips, sites per vakgebieden een databanken-overzicht.

Power BI: een wereld van getallen

Als leidinggevende wil je graag weten hoe je opleiding ervoor staat. Rapportages bijvoorbeeld over de tevredenheid van je studenten en je medewerkers maar ook gegevens over de instroom vind je in jouw dashboard van de applicatie Power BI. Wil jij op weg worden geholpen in de wereld van de getallen dan kan Yvonne Glorie van de afdeling IVT je op weg helpen. Je maakt een afspraak met haar via informatievoorziening@inholland.nl.

Werk veilig met persoonsgegevens!

Wij werken in een omgeving met veel informatie en volgens de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Het is belangrijk dat wij zorgvuldig omgaan met de persoonsgegevens van zowel collega's als studenten. Als je deze 10 regels voor veilig werken met persoonsgegevens volgt, dan ben je al op de goede weg! Meer informatie over Informatieveiligheid

Aan de slag in onze digitale leeromgeving

In ons onderwijs maken studenten en docenten gebruik van de digitale leeromgeving Moodle. Er is een toolbox beschikbaar waarin we je op weg helpen met behulp van e-learning en kennisclips. De ambassadeur van je opleiding kan je hierbij ondersteunen.

Persoonlijk Inholland-account

Met je eigen Inholland-medewerkersaccount kun je gebruik maken van de computers en werkplekken op alle Inholland-locaties en overal ter wereld inloggen. Alle Inholland-locaties hebben wifi van eduroam. Met je inloggegevens heb je toegang tot het Inholland-netwerk.

HR2Day: informatie over jou

Je persoonsgegevens wijzigen, je salarisstrook bekijken, je declaraties indienen. Dat doe je bij ons in HR2Day. Dit is het personeelsysteem waar je ook je verlof aanvraagt en je functionerings- en beoordelingsgesprekken vastlegt. Benieuwd? Ga naar het HRM Portaal. Via single sign on log je automatisch in. Via het (tabblad) Interaction Center kun je je gegevens inzien, wijzigen en bijvoorbeeld verlofdagen aanvragen.

Heb je vragen over het gebruik van HR2day? Op de startpagina van HR2Day vind je onderaan instructievideo’s. Of mail of bel (023 52 231 23) het Service Center HRM.

Didactiek voor beginners

Ben je een startende docent? In de e-learning Didactiek Light helpen we je op weg in de grondbeginselen van activerend onderwijs. Ga bij voorkeur samen met je mentor hiermee aan de slag, zodat je goed voorbereid voor de klas staat. Liever een cursus? Bekijk dan de startdata op professionaliseren@inholland.

Roosters en inzetplanning maken

Ga je aan de slag met het plannen en voorbereiden van roosters voor je studenten en inzetplanning voor je medewerkers? Vera Pollmann van de afdeling IVT helpt je met het maken van een goede start (is het halve werk) in de applicatie Inzetplanning. Zoek contact met haar via vera.pollmann@Inholland.nl.