Ons onderwijs

Inholland biedt opleidingen voor studenten van alle leeftijden. Die ambitie maken we waar met onze voltijd- en duale studies, associate degrees, masters, post-hbo-opleidingen en flexibele deeltijdopleidingen die zijn opgezet samen met het beroepenveld. We hebben aandacht voor zowel studenten die extra begeleiding nodig hebben als voor studenten die excelleren.

In het onderwijskompas staan de uitgangspunten die kenmerkend zijn voor het onderwijs van Inholland.

Ons onderzoek

Naast onderwijs verzorgt Inholland praktijkgericht onderzoek. Lectoren, onderzoekers en studenten werken nauw samen met de beroepspraktijk en samenleving aan vraagstukken, passend bij onze kernwaarden duurzaam, gezond en creatief. De resultaten, oplossingen en innovaties leveren een belangrijke bijdrage aan het werkveld en de maatschappij, zowel nationaal als internationaal. Bovendien implementeren we deze nieuwe inzichten in ons onderwijs.

Het onderzoek wordt, waar mogelijk interdisciplinair, uitgevoerd door onderzoeksgroepen, onder regie van een van de 41 (associate) lectoren en bij voorkeur in de context van onderzoeksnetwerken.