Inholland als werkgever

Het zijn onze collega's die de succesfactor vormen voor kwalitatief goed, innovatief en inclusief onderwijs en onderzoek. Zij stimuleren, activeren en ondersteunen het durven leren en jezelf blijven ontwikkelen. Onze docenten zijn rolmodel voor onze studenten: de toekomstige Inholland-professional.

Onze docenten zijn sterke persoonlijkheden, die durven te staan voor wie ze zijn. En die weten dat ze élkaar nodig hebben, met ieder hun eigen drijfveren en kwaliteiten, om samen maatschappelijke vraagstukken op te lossen voor een duurzame, gezonde en creatieve samenleving.

Daarom bieden wij een veilige en persoonlijke werkomgeving waarin iedere collega zich als uniek mens kan laten zien én horen. Door onze krachten te bundelen, maken we samen het verschil!

Trots op je werkgever? Upload de Hogeschool Inholland-banner op je LinkedIn-profiel

Speciaal voor jou als collega hebben we een Inholland-banner ontwikkeld voor je persoonlijke LinkedIn-profiel. Hiermee steek je jouw profiel in een herkenbaar Hogeshool Inholland-jasje en laat je zien dat je trots bent op op het werken bij onze hogeschool.

Onze collega's, onze ambassadeurs

We hebben regelmatig projecten voor arbeidsmarktcommunicatie met fotoshoots, video’s en interviews waarbij collega’s een rol spelen. Denk bijvoorbeeld aan een fotoshoot voor nieuw beeldmateriaal dat we gebruiken bij onze vacatures. Of een #Ditbenik-video, waarbij iedere aflevering één collega zijn of haar passie deelt. Maar ook interviews met collega’s die met de buitenwereld delen hoe zij het thuiswerken ervaren bijvoorbeeld. Lijkt het je leuk om mee te werken aan onze nieuwe content series? Uiteraard is er ook ruimte voor jouw wensen hierin. We vinden het belangrijk dat je jezelf bent, je prettig voelt en dat ook uitstraalt tijdens de productie? Geef je dan op voor onze pool met ambassadeurs.

Geef je op via werken@inholland.nl met: JA neem mij op in de ambassadeurspool

In de serie #ditbenik staan onze collega’s centraal. Sterke persoonlijkheden met eigen drijfveren en kwaliteiten. Samen stimuleren, activeren en ondersteunen we het ‘durven leren’ om jezelf te blijven ontwikkelen en vormen zo het rolmodel voor onze studenten: de toekomstige Inholland-professionals. Maak kennis met de persoon áchter de collega!

Blijf op de hoogte en volg ons op: