Civiele Techniek

1. Toekomstig werkveld


Hoe het toekomstig werkveld van de civiel ingenieur eruit ziet? Docent Bob Zwartendijk legt het je uit in deze video.

2. Projectonderwijs


Projectonderwijs binnen Civiele Techniek, student Marica vertelt erover.

3. Wat houdt de opleiding in?


Docent Bob Zwartendijk vertelt je alles over hoe de opleiding in elkaar zit.

4. Opleiding


Waarom heeft Marica eigenlijk voor de opleiding Civiele Techniek gekozen? Bekijk het hier.

5. Artikelen


“Wat een gave studiereis naar Indonesië! Een mooie combinatie van veel inhoud over civiele techniek, cultuur en ontspanning”, vertelt Marica de Wit, studente Civiele Techniek enthousiast.

“Wat Civiele Techniek voor mij zo interessant maakt, is het feit dat het een erg brede opleiding is. Je kan er echt alle kanten mee op, aldus Kim.” Wil je weten wat Kim vindt van de opleiding Civiele Techniek? Klik dan hier.

6. Beleef Civiele Techniek


Studenten vertellen over een gastcollege "bouwplaats inrichting" in een rondvaartboot. Een impressie hoe dynamisch de wereld van de bouw en met name de wereld van civiele techniek is. Hoe gaat men in zo'n project om met complexe bouw, logistieke- en veiligheidsvraagstukken? Kijk hoe onze studenten een dag mee mogen werken.

"Het zakken van de bodem is een groot probleem in dit deel van Nederland" (Lars, 2e jaars student). Studenten Civiele Techniek doen een landmeting voor het Hoogheemraadschap in De Woude. Hoeveel is de grond gezakt? Wat kan dit betekenen voor de toekomstige waterhuishouding? Onze studenten doen de metingen om antwoord te kunnen geven op deze vragen.

7. Wil je meer weten over de opleiding Civiele Techniek?


Als je meer wilt weten over bijvoorbeeld de toelatingseisen en andere praktische informatie, ga dan naar de website.