Business Studies

1. De opleiding


Wil je weten hoe de opleiding eruit ziet? Kijk dan hier naar het verhaal van onze studente Alysha.

2. Projectonderwijs


“Het combineren van studeren en ondernemen is een uitdaging. Je bent continu op zoek naar de juiste tijdsverdeling tussen je opleiding en het werken aan je bedrijf."

Bij de opleiding Business Studies werk je veel in projecten. Hoe dit er aan toegaat vertelt studente Alysha in deze video.

3. Overstap mbo naar hbo


Wij vinden het belangrijk dat jij niet alleen goed finisht maar de opleiding ook goed start. Een goede start zorgt voor een grote kans op succes. Hoe we dat bij Hogeschool Inholland Alkmaar doen? Kijk hier naar de video waarin Ruben meer vertelt over deze overstap.

4. Stages


Docent en stagecoördinator Rosalie Vrielink legt je alles uit over de stageperiodes.

5. Artikelen


“We hebben veel uitgevonden door te doen”, vertelt Yannick Caron. Samen met medestudenten Dion Kenter en Thomas de Jong werkte hij vorig jaar een bedrijfsplan uit voor Your Online Shopping Assistent (YOSA).

6. Coaching


Hoe gaat de opleiding om met coaching van studenten? Eva Pennings, docent en studieloopbaanbegeleider, vertelt je hoe de opleiding er alles aan doet om studenten succesvol te coachen.

7. Beleef Business Studies


Studeren bij Business Studies betekent meer dan in een klaslokaal zitten. Voor een uitdagende Business Challenge waren studenten Business Studies van Inholland Alkmaar en Diemen in Turkije. Samen met Turkse studenten gingen ze in Istanboel aan de slag voor opdrachtgever Eureko Sigorta, een dochteronderneming van verzekeraar Achmea.

8. Wil je nog meer weten over de opleiding?


Als je meer wilt weten over bijvoorbeeld de toelatingseisen en andere praktische informatie, ga dan naar de website.