Klaar voor de introweek?

Vanaf maandag 26 augustus vindt de introductieweek plaats. Je maakt kennis met je medestudenten, je opleiding en het gebouw. En natuurlijk met Rotterdam en het uitgaansleven! Check de MyStart-app voor meer informatie.

100Days-programma

Als student neem je zelf de regie over je studieloopbaan. Wij helpen je de hele studietijd door, maar nog eens extra tijdens je eerste 100 dagen. Als je die goed doorkomt, rol je veel sneller en makkelijker door je studie heen. We bieden je daarom een aantal handige tools aan én workshops. Kijk op inholland.nl/100days voor een overzicht. Doe jezelf een lol en pak ze aan. Schrijf je op tijd in voor de workshops, laat je inspireren en geef jouw studie-skills een boost.


Like onze #100days Facebook-pagina voor een goede start van je studie!

Friet Festival

Als onderdeel van je introductie organiseren we op woensdag 28 augustus een supergezellig Friet Festival. Met alle eerstejaarsstudenten van Inholland Rotterdam kun je genieten van een lekker Rotterdams frietje en een fris drankje. Iedere opleiding heeft een eigen starttijd, dus kijk bij de opleidingsinformatie wanneer jij je frietje gaat halen. We zien je daar!