Voel je welkom bij Inholland Rotterdam

Bij Inholland Rotterdam studeer je op de Kop van Zuid, vlakbij de Erasmusbrug en aan de Rijnhaven. De hogeschool ligt niet ver van het levendige centrum van Rotterdam en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Volgens CNN is Rotterdam ‘the new capital of cool’. De stad is creatief en in ontwikkeling. Wij richten ons onderwijs zo in dat je daar als student veel van mee krijgt en veel van kan leren. Zo wordt Inholland Rotterdam jouw springplank naar de toekomst!

Ontbijt, lunch en snacks

In het restaurant kun je een ontbijt of lunch kopen (pinnen) om binnen te nuttigen of buiten als het lekker weer is. Verder zijn er meerdere koffieautomaten waar je met je pinpas koffie, thee of chocolademelk kunt halen. Wil je liever iets fris of snoepgoed? Dan haal je deze uit een van de snackautomaten. Ook hier kun je draadloos betalen.

Faciliteiten

In het gebouw vind je veel faciliteiten zoals een goed verzorgd restaurant, een ruimte waar je in alle rust kunt studeren, het Studiekeuze Adviescentrum en computerwerkplekken. Er is ook een decanaat en er zijn speciale voorzieningen voor mensen met een functiebeperking. Daarnaast is er een speciale stilteruimte voor studenten die zich even willen terugtrekken.

Plint010, iets voor jou?

Wil jij wat je leert meteen in de praktijk brengen? Wil je een waardevol (professioneel) netwerk binnen de wereldstad Rotterdam opbouwen? Heb je een eigen onderneming of ben je van plan om een op te zetten? Dit kan allemaal tijdens je studie bij plint010.

Plint010 is een inspirerende leer- en werkomgeving waar je kunt werken aan vraagstukken, opdrachten of projecten van Rotterdamse organisaties. Dit doe je op vrijwillige basis of voor studiepunten. Met name in het eerste en tweede jaar van jouw studie kun je de vrije studiepunten inzetten om jouw vaardigheden tot een hoger niveau te tillen. Ons motto is niet voor niets: Plint010: waar leren werkt én verbindt!

De opdrachtgever profiteert zo van jouw verfrissende ideeën en energie en jij maakt vlieguren in bouwt alvast aan je netwerk. Ga naar de Facebook-pagina van de Wereldhavendagen Academy voor een impressie van één van de grotere opdrachtgevers!

Ben jij die ondernemende student die wij zoeken? Loop gerust een keer binnen in ruimte 0.628 om de sfeer te proeven of meld je aan via onderstaande button (naam, voornaam, opleiding en e-mailadres) en blijf op de hoogte van alle opdrachten en projecten waar je je voor aan kunt melden.


Meer info? Check de website of like en volg Plint010 op Facebook en Twitter!