Je eerste 100 dagen: hoe kunnen we je helpen?

Extra hulp voor een goede start! Je komt sneller door je studie als je een goede start maakt. Daarom bieden we je extra hulp aan. Sowieso in de eerste 100 dagen in de vorm van workshops, voorlichting en masterclasses. Denk aan mindful breaks, omgaan met uitstelgedrag of bijvoorbeeld een workshop voor mantelzorgers.

Meer info over het 100-dagenprogramma vind je op inholland.nl/100days.

Maak kennis met het Studentsucces Centrum en de studentbuddy's! Om je te helpen van jouw studie een succes te maken hebben we het Studentsucces Centrum opgericht, een fysieke én digitale ontmoetingsplek voor en door studenten!

Maak kennis met de studentbuddy’s van het SSC. Zij helpen je de weg te vinden, online én op school, maar zijn er ook gewoon voor een praatje. Ze organiseren activiteiten, brengen je in contact met nieuwe mensen en kunnen je bijvoorbeeld ook helpen met jouw studieplanning!

Contact met een studentbuddy? Stuur een mailtje naar ssc.rotterdam@inholland.nl.

Soms verwijzen we je ook door...

De studiekeuzeadviseur helpt je bij het maken van een keuze voor een vervolgopleiding, of als je bijvoorbeeld wilt switchen. Onze adviseurs geven je gratis, objectief en onafhankelijk studiekeuzeadvies in een persoonlijk gesprek of aan de hand van een studiekeuzetest of -workshop.

De studentendecaan helpt je als bijvoorbeeld persoonlijke omstandigheden je verhinderen om je studie genoeg aandacht te geven. Of het nu gaat om ziekte, familieomstandigheden of iets anders. De decanen bespreken graag hoe zij het voor jou makkelijker kunnen maken.

Samen met de decaan stel je realistische doelen die jou helpen prettig bij ons te studeren. Ook voor vragen over studiefinanciering, hulp bij faalangst of voor dyslexie-voorzieningen kun je terecht bij de studentendecaan.

Iedereen die bij ons studeert moet zich veilig kunnen voelen. Toch kan het zijn dat je te maken krijgt met ongewenst gedrag: pesten, uitsluiten, bedreigen, stalken, agressie, geweld, discriminatie, intimidatie, roddelen, belachelijk maken of chanteren. Twijfel dan niet en neem contact op met een van onze vertrouwenspersonen. Meer informatie hierover vind je op Iris.