Voor welke vereniging ga jij?*

Word lid van één van de vijf studieverenigingen van Inholland Rotterdam! Goed voor je sociale contacten, je netwerk en gezelligheid! Het leven is meer dan alleen studeren.

*)Vermelde activiteiten op deze pagina vinden komend jaar wellicht in aangepaste vorm plaats i.v.m. coronamaatregelen.

Novaturient

Novaturient staat voor een gezellige sfeer waar je nieuwe vrienden maakt en meer leert over de opleiding. Wij organiseren gezellige borrels, leuke excursies en leerzame activiteiten. Aan het einde van het jaar kan jij met al je nieuwe vrienden van de opleiding los gaan op ons eindfeest!

Heb jij je al aangemeld?

Activiteitencommissie Integrale Veiligheid

Als je de opleiding Integrale Veiligheidskunde gaat doen kun je meedoen met de Activiteitencommissie Integrale Veiligheid (ACIV). Door studenten en voor studenten worden diverse activiteiten georganiseerd zoals gastcolleges, seminars, werkveldbezoeken op locatie, nationaal en internationaal niveau, introductieweken en workshops. Meld je aan!

Studievereniging Novum

Als student HBO-Rechten of Sociaal Juridische Dienstverlening bij Inholland Rotterdam of Den Haag kun je terecht bij SVNovum. Omdat er méér is dan alleen school. Novum organiseert leuke en vooral leerzame evenementen met als doel: het verbreden van jouw netwerk en kennis. Lijkt het je leuk om mee te doen aan evenementen en in contact te komen met andere studenten, alumni en potentiële werkgevers? Aarzel niet en word lid! Kijk voor meer informatie op Facebook.

BusinessClub010

Voor studenten van alle business- en finance-opleidingen van Inholland Rotterdam is studievereniging BusinessClub010 dé schakel tussen student en praktijk. Goed om je netwerk, vakbekwaamheid en netwerk te verbreden en dé plek om aan opdrachten, stage- en afstudeerplekken te komen. Compleet met borrels en lunches met medestudenten en mensen uit het bedrijfsleven, masterclasses en andere evenementen.

Nieuwsgierig of wil je je aanmelden? Mail ons!

MeesJu

Met culturele, educatieve en gezellige uitjes bereidt studievereniging MeesJu Pabo-studenten van Inholland Rotterdam zo goed mogelijk voor op het vak van leerkracht. Denk aan bijvoorbeeld gastlezingen, borrels en bezoek aan musea. Meer info of lid worden? Mail naar sv.meesju@gmail.com, laat een bericht achter op Instagram of stuur een bericht via WhatsApp (+31612633420).