Geld verdienen met je studie?

Via ASA Campus - onderdeel van Hogeschool Inholland - kun je tijdens je studie werken voor je opleiding en de hogeschool.

De flexibele werkzaamheden variƫren van het promoten van je studie en Hogeschool Inholland tijdens Open Dagen/Avonden tot voorlichting geven op middelbare scholen. Daarnaast kun je meedoen aan studentenpanels om je mening te geven over tal van onderwerpen. Creatieve studenten met een passie voor social media kunnen ook volop aan de slag via ASA Campus voor de hogeschool. Ben je op zoek naar meer structurele werkzaamheden? Dan hebben we ook regelmatig vaste (wekelijkse) bijbanen voor je in de aanbieding. Word bijvoorbeeld studentbuddy bij het Studentsucces Centrum of kom werken in het team van het Studenten Initiatieven fonds!

Natuurlijk krijg je voor al deze werkzaamheden goed betaald.

Eerstejaars gezocht voor studentenpanel

In november start een studentenpanel waarin we eerstejaars vragen naar hun ervaringen met betrekking tot het aanmeldproces. Heb jij interesse om hieraan mee te doen? Schrijf je dan in via ASA!

Interesse?

Stuur een mail met cv naar inholland@asatalent.nl en ASA Campus neemt contact met je op. Je kan natuurlijk ook even bellen op: 010 29 080 90 of bezoek de website.