Sluit je aan bij een vereniging en maak snel vrienden!

Alkmaar

Omnivas

Wil je bij de enige echte studentenvereniging van Inholland Alkmaar? Sluit je dan aan bij A.S.V. Omnivas! Wij zijn een open vereniging met een eigen sociëteit, zonder hiërarchie of ontgroening. Ons motto is dan ook ‘Niets hoeft, alles mag!’ Elke vrijdag heeft Omnivas een feest in de SooS, georganiseerd in samenwerking met het SAS (Stichting Alkmaarse Studentensociëteit). Denk aan Carnaval, Halloween en de beroemde Sint Patty’s Day tot Battle of the Sexes en het Beerpong-toernooi. Ook organiseren we weekendjes weg, wintersport en de InAlkmaarIntro; de introductieweek. Wij geven een draai aan jouw studietijd. Ben jij straks die nieuwe kampioen beerpong?

SooS Alkmaar

Op het terrein van Inholland Alkmaar vind je ook het studentencafé de SooS, toegankelijk voor alle studenten. Je kunt hier van maandag tot en met vrijdag genieten van een drankje, samen met studiegenoten en andere vrienden, tegen échte studentenprijzen! Zelf achter de bar staan? Dat kan natuurlijk, na een heuse taptraining.

Studievereniging Technische Bedrijfskunde Alkmaar (svTBK)

Volg jij de opleiding Technische Bedrijfskunde? Dan is de studievereniging Technische Bedrijfskunde iets voor jou! Deze studievereniging organiseert vele activiteiten, zoals het introductieprogramma voor eerstejaarsstudenten, lezingen, studiereizen, feesten en netwerkborrels. De studievereniging organiseert ook het stage-evenement Mix & Match x Connect2Business, reuze handig om die superstage te vinden. Lees in dit artikel meer over de november-editie!

Studievereniging Business, Finance & Law Alkmaar

Alvast tijdens je studie in contact komen met het beroepenveld? Dan is de Studievereniging Business, Finance & Law Alkmaar iets voor jou. Als lid kom je dan over de vloer bij toffe bedrijven, krijg je workshops en masterclasses van professionals en leer je je studiegenoten beter kennen. Zo bouw je tijdens je studie al een netwerk op wat het vinden van een (afstudeer)stage of (bij)baan gemakkelijker maakt. De vereniging is betrokken bij het grote stage-evenement Mix & Match x Connect2Business, via die weg vind je in je tweede of derde studiejaar die superstage. De vereniging organiseert dit samen met de studievereniging Technische Bedrijfskunde! Lees in dit artikel meer over de laatste editie!

SV BIMTI

Ga je Business IT & Management (BIM) of Technische Informatica (TI) studeren? Haal dan meer uit je studie bij SV BIMTI. Deze studievereniging bied je gave en leerzame (online) events, contact met bedrijven en gezellige activiteiten. Denk aan online challenges en kennis-events. Op basis van inhoud contact met elkaar houden dat is waar het om gaat bij SV BIMTI. En ze hebben veel connecties met het bedrijfsleven. Schrijf je nu in!