Inholland Podcast

Wil jij je laten inspireren door bijzondere verhalen van onze studenten en afgestudeerden? Volgen ze hun hart? Van welke fouten hebben ze geleerd? Hoe zetten ze door? Wat willen ze aan je meegeven?

Luister nu naar de Inholland Podcast!

Jeffrey Frugte, alias Hollt, studeerde in 2018 af met een 10 bij de opleiding E-music. Ook tekende hij bij het bookingskantoor Anna Agency. Een agency met onder andere Afrojack en Kriss Kross Amsterdam. In de eerste aflevering van de Inholland Podcast vertelt hij zijn verhaal.


Waarom kreeg hij een 10? Welke rol speelt zijn eigen Holltesizer hierin? Wat zijn de belangrijkste leermomenten? Hoe gaat hij de volgende stap maken? En welke tips geeft hij de studenten van Inholland?

Anne Albers, student Landscape and Environment Management, mag zichzelf Nederlands golfsurfkampioen noemen en gaat in Frans-Polynesiƫ afstuderen. In de derde aflevering van de Inholland Podcast vertelt zij haar inspirerende verhaal.


Hoe was haar stagetijd in Mozambique? Had zij het mooiste uitzicht van de hele wereld? Kiest ze voor college volgen of surfen? En welke tips geeft zij de studenten van Inholland?

Meer horen? Abonneer je nu gratis!