Hoe bereid jij je voor?

Wil jij optimaal beginnen aan je opleiding of graag een event bezoeken om te proeven van de Inholland-sfeer? Bekijk de cursussen en events op deze pagina. Zit er iets voor je bij?

Kies jouw cursus

Begin jij straks aan een opleiding van Inholland en wil je gelijk een goede start maken? Bereid je dan voor op je nieuwe studie met een van onze voorbereidingscursussen. 

Ouderavond Den Haag

Ga je studeren in Den Haag? Dan ontvangen je ouders/verzorgers in mei een uitnodiging om op dinsdag 28 mei (opleidingen Ad Crossmediale Communicatie, Business Studies, Communicatie, Pabo, Social Work en Sociaal Juridische Dienstverlening) of op donderdag 13 juni (opleiding Creative Business) aan te schuiven bij een speciale informatieavond voor ouders/verzorgers. Uiteraard ben je zelf ook van harte welkom!

Bevrijdingspop

Tijdens Bevrijdingspop op zondag 5 mei organiseren studenten van de opleiding Creative Business en leerwerkbedrijf Rookie voor de elfde keer de line-up en organisatie rondom het podium 'Plein van de Vrijheid'. Diverse bands en dj's van het Conservatorium Haarlem hebben dit eigen podium naast het grote hoofdpodium en treden daar op. Kom je ook kijken? De toegang is gratis.

Food event in Amsterdam

Tweedejaarsstudenten Food Commerce & Technologie bedenken samen met bedrijven creatieve oplossingen voor Food-vraagstukken. Op 18 juni presenteren zij hun praktijkopdrachten tijdens het FICA Summer Event in collegezaal Het Ei in het OZW-gebouw, De Boelelaan 1109 Amsterdam. Nieuwsgierig? Meer info via de button!

MiXM XL in Den Haag

Kom je ook naar MiXM XL? Dit unieke event van de opleidingen Communicatie en Crossmediale Communicatie draait volledig om de toekomst van communicatie. Het unieke van dit evenement is dat de organisatie in handen ligt van eerstejaarsstudenten van de locaties Rotterdam, Den Haag en Diemen. Tijdens het evenement vinden er verschillende workshops en gastlezingen plaats en is er een beursvloer met verschillende stands. Keynotespreker is Niels Nijman, hoofd Communicatie van de politie Oost-Nederland.


MiXMXL vindt op 2 april plaats bij Inholland Den Haag.

Inholland-première UNICEF Kinderrechten Filmfestival

Op woensdag 15 mei vindt bij Inholland Den Haag de Inholland-première van het UNICEF Kinderrechten Filmfestival plaats. Pabo-studenten doen in het kader van het vak Kunstklapper mee aan dit project. Samen met de kinderen uit hun stageklas maken zij een film met als thema een van de kinderrechten. De winnaar van de première mag naar de landelijke finale in Pathé Tuschinksi.


Vind je het leuk om deze Inholland-première bij te wonen? Stuur dan een mailtje naar: nini.vernooij@inholland.nl. Kijk op www.krff.nl voor meer info.

Ouderinformatieavond Diemen

De opleidingen Communicatie, Ad Crossmediale Communicatie, Leisure & Events Management, Facility Management, Ad Facilitair Eventmanagement en Tourism Management organiseren bij Inholland Diemen een informatieavond voor ouders van aankomende studenten tijdens de Open Avond op woensdag 5 juni. Aanvang: 19.30 uur. Ook jouw ouders zijn van harte uitgenodigd!

Summer School Haarlem

Wil jij het maximale uit je studie halen? Neem dan 9, 10 en 11 juli gratis deel aan de Summer School, de voorbereidingscursus voor aankomende hbo’ers waar je leert leren op hbo-niveau. Je leert welke eigenschappen jou succesvol maken in je studie en werk. Ook is er onder andere aandacht voor je eigen taalvaardigheid. Meld je aan via simon.klein@inholland.nl