Zin om nieuwe vrienden te maken?

Zet alvast in je agenda: de introductieweek voor alle eerstejaars van Inholland Haarlem vindt plaats in de week van 23 tot en met 27 augustus. De studenten van onze studie- en studentenverenigingen zetten zich volop in om een leuk programma met vooral fysieke activiteiten te organiseren. Het programma is nog onder voorbehoud van eventuele coronamaatregelen. Houd de MyStart-app in de gaten voor updates!

Introweek Haarlem

Ga je Tourism Management, Bouwkunde, Bouwmanagement & Vastgoed, Informatica, Information Technology, Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken, Social Work of Pabo studeren? Dan mag je de Introweek Haarlem niet missen! Met Introweek Haarlem slaan diverse studieverenigingen de handen ineen. Voluptuaria (Tourism Management), Virplaca (Bouwkunde, Bouwmanagement & Vastgoed), Lepidoptera (Informatica en IT), Röntgenius (Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken), Personalia (Social Work en Pabo) en de studentenkroeg ’t Haerlems Studenten Gildt organiseren een introweek die je nooit meer zult vergeten. Zet in elk geval 23 tot en met 27 augustus alvast in je agenda! De introductiedagen gaan in principe op deze data plaatsvinden. De introductiewebsite is tijdelijk onder constructie. Vanaf 1 juli kun je je aanmelden voor deze geweldige week!

Creatro (Creative Business)

De enige echte introductieweek van de opleiding (International Creative Business) in Haarlem heet Creatro. In de week van 23 tot en met 27 augustus kun je als toekomstige Creative Business-student kennismaken met jouw medestudenten, met Inholland en met Haarlem als studentenstad. In teams ga je, samen met ouderejaars, activiteiten doen in het centrum van Haarlem en omgeving, leer je de leukste plekken kennen en bouwen we samen aan een introductieweek die je nooit zult meer vergeten. Samen doen we er zo alles aan om jouw studententijd een kickstart te geven. Dat wil en moet je natuurlijk meemaken! *Let op! Hoe de Creatro eruit gaat zien, wat het programma van Creatro gaat zijn en of het in de normale vorm kan doorgaan is onder voorbehoud en komen wij snel op terug! **De Creatro duurt normaal gesproken 3 dagen. De exacte data in de laatste week van augustus worden later bekendgemaakt. Voor updates volg ons op Instagram: @creatrohaarlem Tot eind augustus! Team Creatro Voor vragen, stuur ons een e-mail: info@creatro.nl

Studievereniging MoveMental

Ga je Sportkunde studeren? Doe dan vooral mee met de leukste week van het jaar! De introductieweek georganiseerd door studievereniging MoveMental is van 23 tot en met 27 augustus in Haarlem. We gaan leuke activiteiten doen op de ijsbaan en zo leer je jouw medestudenten en docenten goed kennen. Vragen? Stuur een mailtje naar: movemental.sportkunde@gmail.com Houd Instagram van studievereniging MoveMental in de gaten voor meer info!

Business Studies; Finance & Control: Bedrijfseconomie en Ad Business Studies Logistiek

Op dit moment werken het Onafhankelijk Herendispuut Carpe Noctem en studievereniging Negotium Novum hard aan de invulling van het programma voor de introductiedagen. De mogelijkheid bestaat dat we de introductieactiviteiten verspreiden over de week van 23 tot en met 27 augustus. Houd de hele week dus vrij in je agenda. Het programma is onder voorbehoud van eventuele coronamaatregelen en kan (deels) online plaatsvinden. Meer informatie volgt zo snel mogelijk via de MyStart-app.