Zin om nieuwe vrienden te maken?

Voordat je begint met je studie is het eerst tijd voor de introductie! Naast de activiteiten van je eigen opleiding zijn er ook gezamenlijke activiteiten op de hogeschool en in de stad. Geniet en maak kennis met je studiegenoten.

We kijken ernaar uit je straks te zien op onze hogeschool!

Introductie

Introductie

Tijdens de eerste twee collegeweken van studiejaar 2021-2022 organiseert Inholland Den Haag meerdere sociale activiteiten! Zo krijg jij alle kans om de hogeschool en je medestudenten te leren kennen.

Studentenstad Den Haag
In Den Haag kun je leren én leven. Met meer dan 30.000 andere (internationale) studenten kun jij hier je toekomstplannen maken. De stad biedt je naast je studie volop cultuur en natuur die je kunt gaan ontdekken. Jouw studententijd in Den Haag begint op www.studeerindenhaag.nl. Dit is jouw startpunt om meer te weten te komen over studeren, wonen, werken, sport en vrijetijdsbesteding in Den Haag.
Om de stad goed te leren kennen, organiseren de Haagse studentenverenigingen eind augustus kennismakingsactiviteiten voor alle nieuwe studenten in de stad. Op het programma staan onder andere een boottocht, een kroegentocht en een sportactiviteit.
Via de MyStart-app houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de start en introductie-activiteiten!