Jouw onderwijs vanaf september

Starten met een hbo-opleiding kan in deze gekke tijd anders en misschien spannend zijn. We doen er alles aan om te zorgen dat jouw start in september goed en vlot verloopt. Via de website, je opleiding, de MyStart-app en ons intranet Iris houden we je op de hoogte. Zo begin je goed voorbereid aan je studie én je studentenleven!

Als jij straks in september start en de positieve ontwikkelingen rondom het coronavirus zetten door, dan heb je weer gewoon les in onze gebouwen en hoef je in de klaslokalen geen afstand meer te houden. We verwachten dat er nog een paar coronamaatregelen zullen zijn, zoals bijvoorbeeld het dragen van mondkapjes en een maximaal aantal personen in een ruimte.

Persoonlijk contact en begeleiding Uiteraard volg je alle vakken die horen bij de opleiding. Afgelopen jaar heeft ons geleerd dat er met online onderwijs veel mogelijk is. Niet alles hoeft in onze gebouwen plaats te vinden. We kijken dan ook heel goed; wat doen we straks fysiek en wat kunnen we digitaal blijven doen. Persoonlijk contact en begeleiding is hierbij belangrijk, zeker bij de start van je opleiding. Je hebt straks veel contact met je docenten, studieloopbaanbegeleider en medestudenten.

We kijken ernaar uit je straks te zien op onze hogeschool!

Lees de ervaringen van onze studenten

Anne Gardien, 19 jaar "Ik vond het belangrijk om met eigen ogen te zien waar ik terecht zou komen. Ik had mazzel, want we werden even binnengelaten en iemand gaf ons spontaan een rondleiding. Zo leuk vond ik dat, ik voelde me meteen welkom. Dat is echt typerend voor Inholland."

Ivo van der Voort, 24 jaar "Ik wilde alleen heel graag deze opleiding bij een kleinere school doen, omdat ik persoonlijk contact belangrijk vind. Toen ik ging onderzoeken of ik bij Inholland Diemen wilde studeren, viel me direct op hoe welkom ik werd ontvangen."

Janine Gouswaart, 18 jaar "Ik kan mijn eigen opdrachten kiezen, waardoor ik bijna alleen maar leuke dingen doe. We zitten in leerteams van tien leerlingen, ingedeeld op postcode. Dus ik heb makkelijk contact gemaakt met anderen die ook nog eens uit de buurt komen."