Zin om nieuwe vrienden te maken?

In Delft, één van de oudste studentensteden in Nederland, start jouw studententijd-een nieuwe fase in je leven-, vanzelfsprekend met een onvergetelijke introductieperiode bestaande uit drie onderdelen. We kijken ernaar uit je straks te zien op onze hogeschool!

Introductie Delft

Het EersteJaarsweekend (EJW) Afhankelijk van je opleiding start EJW op donderdag 12 of vrijdag13 augustus en eindigt op zondag 15 augustus. Het EJW is de eerste kennismaking met je medestudenten en het Delftse studentenleven. Vanuit Hogeschool Inholland Delft zijn studieverenigingen FMC en Sipke Wynia verantwoordelijk voor de organisatie van jouw EJW.

Vind FMC op Instagram & Facebook en Sipke Wynia op deze Instagram & Facebook.

De Ontvangstweek (OWee 2021) In de week van 15 tot en met 20 augustus maak je uitgebreid kennis met alles wat studentenstad Delft je te bieden heeft. OWee is voor alle nieuwe studenten die in Delft komen studeren. Naast Inholland-studenten ontmoet je dus ook studenten van de TU Delft en Haagse Hogeschool en maakt vrienden voor het leven.
Vind ons ook op Instagram & Facebook.

De verplichte introductiedag van jouw eigen opleiding Tijdens de introductiedag van je eigen opleiding krijg je uitgebreid uitleg over wat we van je verwachten als je bij Inholland Delft komt studeren. Ook maak je kennis met je studieloopbaanbegeleider (slb'er) en je docenten. En omdat je nog niet bekend bent met het roostersysteem krijg je een print van het lesrooster van de eerste collegeweek. De juiste datum en tijd van jouw introductiedag op Inholland Delft vind je in de MyStart-app. In de app staat nog meer belangrijke informatie zoals je boekenlijst en welke andere lesmaterialen je moet aanschaffen. Meer over de app vind je ook in de e-mails die je van onze Studentenadministratie hebt ontvangen.

Energie, inspiratie of nieuwe skills? Je vindt het bij X

Werk je jezelf graag in het zweet in de fitness of heb je meer behoefte ontspannende Hatha Yoga? Zoek je een gezellige plek om met vrienden af te spreken en het weekend in te luiden? Altijd al willen gitaarspelen of in de wereld van de fotografie willen duiken? Dit en nog veel meer kan bij X. Dit is dé playground voor studenten van Inholland Delft, de TU Delft en De Haagse Hogeschool.
Je vindt X op de TU Delft-campus (Mekelweg 8). Je kunt er je op vlakken ontwikkelen van onschatbare waarde en meedoen aan uiteenlopende cursussen en evenementen. Of maak vrij gebruik van faciliteiten zoals de studentenkeuken en -woonkamer, diverse sportvelden, muziekstudio’s en 'VR-booths'. Thema’s in het aanbod zijn lifestyle, reflection, sports, games, arts en crafts. Ook als student van Inholland ben je van harte welkom bij X TU Delft! Bekijk de aantrekkelijke tarieven en voordelen van het X-abonnement en/of schrijf je los in voor een cursus.