Sluit je aan bij een vereniging en maak snel vrienden!

Delft

S.V. FMC

Ga je Tuinbouw & Agribusiness, Landscape and Environment Management, Food Commerce and Technology of Dier in de Duurzame Samenleving studeren? Dan is Futurum Mundus Clementia, S.V. FMC, jóuw studievereniging! Het bestuur organiseert gastcolleges, workshops en excursies voor de verschillende opleidingen. Labjassen worden met een fikse korting verkocht. Heb je vragen over een bepaald vak, loop dan even lang het FMC-hok. Daar is meestal wel iemand aanwezig die je wilt helpen.

V.S.V. Sipke Wynia

Ga jij Aeronautical Engineering, Luchtvaarttechnologie of Precision Engineering studeren? Dan word je lid van V.S.V. Sipke Wynia, de oudste studievereniging van Hogeschool Inholland. Aankomend studiejaar bestaat de vereniging 55 jaar! Dit lustrum zal het bestuur uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Naast korting op aanschaf van boeken, gastcolleges en workshops heeft het bestuur dus een flink aantal leuke verrassingen voor haar leden in de planning. Ook op het gebied van studiesucces kan de vereniging veel voor je betekenen. Door bijvoorbeeld samen huiswerk te maken of te studeren. In en nabij de bestuurskamer zijn er altijd welwillende ouderejaars die jou de stof nog eens goed uit willen leggen.

Welke studentenvereniging past bij jou?

Delft is een van de actiefste studentensteden en er is altijd wat te doen. Er zijn verschillende soorten studentenverenigingen waar je lid van kunt worden. Er is dus vast wel eentje tussen die bij jou past! Tijdens de OWee krijg je volop de gelegenheid voor nadere kennismaking met de verenigingen van jouw voorkeur.