Zin om nieuwe vrienden te maken?

Voordat je begint met je studie is het eerst tijd voor de introductie! Naast de activiteiten van je eigen opleiding zijn er ook gezamenlijke activiteiten. Geniet en maak kennis met je studiegenoten.

We kijken ernaar uit om je straks te zien op onze hogeschool!

Introductie

Eind augustus maak je (online) kennis met je opleiding, studiegenoten en docenten. In de MyStart-app zie je welke introductie-activiteiten jouw opleiding organiseert.

Introductieweek Alkmaar En er is meer! De Alkmaarse introductieweek voor alle eerstejaars studenten georganiseerd door studentenvereniging ASV Omnivas. Die mag je natuurlijk niet missen. Dus zet 23, 24, 25 en 26 augustus in je agenda!

Wat ga je doen? Je slaapt drie nachten op het terrein van Hogeschool Inholland Alkmaar. Eten is geregeld. En geloof ons, je krijgt het druk met superleuke activiteiten, feesten en een hele lading gezelligheid. Kosten: 75 euro. Wat kan en wat niet kan hangt af van de dan geldende coronamaatregelen. Hier houden we natuurlijk rekening mee. Let op! Door de pandemie zijn er minder deelnemers toegestaan dan normaal. Wacht niet te lang met inschrijven want vol=vol.

Schrijf je in! Schrijf je snel in via: omnivas.nl/inalkmaarintro Heb je een vraag? Stel deze gerust via: introcommissiealkmaar@gmail.com Check de intro en ASV Omnivas via Instagram en Facebook!

Last but not least • Je bent niet verplicht om lid te worden van de studentenvereniging wanneer je deelneemt (hoewel je natuurlijk altijd welkom bent). • Wij houden niet van rare ontgroeningen, bij ons geldt dan ook te allen tijde: Niks hoeft, alles mag! Gewoon doen waar jij je prettig bij voelt! Benieuwd hoe de Alkmaarse introweek van 2019 eruit zag?