Hey, Informatica-student

Je staat op het punt om te starten met je opleiding informatica! Leuk dat je onze nieuwe medestudent wordt. Je zult waarschijnlijk meer tijd in Haarlem doorbrengen, en je belandt in een nieuwe klas. Wij zijn de studievereniging Lepidoptera, voor alle informatica (en IT) studenten, en introduceren je graag aan je nieuwe klasgenoten en aan Haarlem!

Studievereniging, wat is dat?

Een studievereniging en studentenvereniging zijn net even anders. Elke studievereniging van Inholland Haarlem staat voor de studenten van een specifieke richting, alle studenten van deze richting zijn welkom -zonder verplichtingen- bij de vereniging. Dus geen ontgroening of andere rare opdrachten en geen verplichte borrels, gewoon een gezellige groep die activiteiten en andere dingen organiseert waar jij aan mag meedoen. Lepidoptera is dus de studievereniging voor alle Informatica-studenten.

Lepidoptera organiseert, naast de introweek, het hele jaar leuke activiteiten. Bijvoorbeeld de BBQ om onze nieuwe leden nog eens te verwelkomen of we gebruiken onze connecties om een workshop/gastles te organiseren vanuit een super 'hip' IT-bedrijf! Daarnaast hebben we actieve groepschats waar we van alles bespreken, programmeerproblemen, nieuws op IT-gebied en natuurlijk ook grappige memes.

Become a Lepi!

Naast de andere activiteiten organiseren de verenigingen elk jaar een introductieprogramma voor de nieuwe studenten om de stad en de medestudenten te leren kennen. Deze week noemen we de introweek en hebben we een programma met leuke activiteiten voor je klaar staan. Je wilt deze week echt niet missen!

Dit jaar zal de week wel net even anders lopen dan de andere jaren. Lepidoptera organiseert normaal met vier andere verenigingen een programma, dat is dit jaar niet mogelijk. Wel zal de week fysiek plaatsvinden in Haarlem. Het avondprogramma zal korter en beperkt zijn, daarnaast mogen we geen slaapplek aanbieden. Het programma start op 24 augustus en eindigt op 26 augustus.

Dus meld je snel aan, vol = vol, via onze website lepidoptera.nl of stuur ons een DM op Instagram @sulepidoptera! Tot snel! Groetjes, Het bestuur van Lepidoptera