Hey, Creative Business-student!

ENGLISH CLICK HERE

Op 24, 25 en 26 augustus is het jouw kans om kennis te maken met je medestudenten en Haarlem als studentenstad tijdens introductieweek Creatro. Want wat heeft Creative Business allemaal te bieden? Wat doet studievereniging Creatrix Populus precies? En wie zit er straks naast je in de collegebanken? Allemaal vragen waar je tijdens de Creatro antwoord op gaat krijgen.

Ben jij erbij?

Dinsdag 24 augustus staat in het teken van jou en je nieuwe medestudenten. Wie zijn jullie? Waarom hebben jullie Creative Business gekozen? Gedurende een middag leer je elkaar door en door kennen. En dat is heel belangrijk, want jullie band kan niet alleen zorgen voor een fijne schoolperiode, ook kan het jullie helpen aan de winst van te gekke prijzen.

Woensdag 25 augustus maak je kennis met een van de mooiste steden van Nederland; Haarlem. Dit doe je tijdens een spel dat al jaren traditie is in de introductieweek. Jouw team wordt getest op creativiteit, skills en teamspirit in het centrum van Haarlem. Is jouw team klaar voor de uitdaging?

En donderdag 26 augustus is nog een verrassing. Spannend!