Zin om nieuwe vrienden te maken?

Door de coronamaatregelen heeft de introductieweek (24 t/m 28 augustus) dit jaar een ander karakter dan normaal. Onze studenten zetten zich volop in om online activiteiten te organiseren. Zo is er een Social Intro via Instagram en Facebook van Inholland Haarlem, organiseren studieverenigingen voor enkele opleidingen online intro activiteiten en is er een online Disco Bingo, hosted by Mangelmoes voor alle eerstejaars! Ook zullen er bij Creative Business en Sportkunde speciale kennismakingsactiviteiten zijn in de eerste collegeweek.

Volg Inholland Haarlem op social media en de site Introweek.nl voor meer informatie over deze online activiteiten. Ook publiceren we op iris.inholland.nl, én via de MyStart-app, alle activiteiten die we in de online introweek organiseren en bij de start van jouw opleiding.

Social Intro: 24 t/m 28 augustus op Instagram en Facebook

Hoe bereid je je voor op je nieuwe studie bij Inholland Haarlem? Maak tijdens de Social Intro kennis met onze studenten, studie- en studentenverenigingen, de Haerlemse Studentenkroeg ’t Gildt en onze studentenroeivereniging Amphitrite. Op maandag 24 en woensdag 26 augustus delen we via Instagram en Facebook van Inholland Haarlem gave video’s met onze studenten Kenneth & Andor over studeren in Haarlem. Op dinsdag 25 augustus is er van 16.00 - 17.00 uur vanuit onze Start Up Campus Haarlem (SUCH) een online inspiratieshow ‘ICE Sessions’ met als gast Michel Ordeman, oprichter van de Haarlemse bierbrouwerij Jopen en oud-student Small Business van Inholland Haarlem. We zenden dit live uit via de Facebookpagina van SUCH en YouTube van Inholland Haarlem. En wat dacht je van een kijkje achter de schermen van de online Disco Bingo op donderdag 27 augustus, hosted by Mangelmoes. Tot slot zendt Inholland Radio op vrijdag 28 augustus van 14.00 - 16.00 uur live uit via inhollandradiohaarlem.nl met studenten en docenten in de studio. Dit wil je niet missen!

Online Mangelmoes Disco Bingo: geef je nu op!

Speciaal voor alle nieuwe Haarlemse eerstejaarsstudenten start donderdag 27 augustus de online Mangelmoes Disco Bingo, live vanuit Patronaat. Zorg dat je erbij bent. De bingo start om 17.00 uur en eindigt rond 19:00 uur. Meld je snel aan, zodat je aan deze spectaculaire online Disco Bingo kunt meedoen.

Gepresenteerd door het Mangelmoes Bingo Team met livemuziek van DJ Leks zorgen wij ervoor dat jij samen met je nieuwe medestudenten een heerlijke donderdagmiddag borrel hebt. Dus schenk jezelf een lekker drankje in, grijp je bingokaart en win mooie prijzen!

Online Introweek activiteiten op 26, 27 en 28 augustus

Ga jij Social Work, Pabo, MBRT, Bouwkunde, Bouwmanagement, Informatica, IT of Tourism Management studeren? Volg dan ook drie té gekke online activiteiten van Introweek Haarlem. Op woensdag 26 augustus kun je meedoen aan een pubquiz. Op donderdag 27 augustus kun je genieten van de livestream van de online Mangelmoes Disco Bingo. En op vrijdag 28 augustus kom je in de feeststemming door het intro-concert! Houd Instagram en Facebook van Introweek Haarlem in de gaten voor meer info! En vergeet vooral niet waar de activiteiten te zien zijn: introweek.nl.

Lees het artikel op NH Nieuws over onze online intro-activiteiten.

Introductie-activiteiten bij Creative Business

De introductieweek van Creative Business ziet er dit jaar iets anders uit dan normaal. In de eerste week van september (31 augustus - 4 september) organiseert de studievereniging Creatrix Populus een aantal activiteiten waarin zij jou kennis laten maken met het leven als Creative Business-student in Haarlem. Je krijgt informatie over de studievereniging Creatrix Populus, de studie, de school maar ook Haarlem als studentenstad. Ook leer je ouderejaarsstudenten kennen zodat je zo goed mogelijk voorbereid bent op je nieuwe studie. Houd je studentenmail en Instagram van Creative Business in de gaten voor verdere uitleg en het hele programma.

Sportkunde verdeelt introductie over twee dagen

Op maandag 31 augustus of dinsdag 1 september kom je als nieuwe Sportkunde-student in verschillende kleine groepen samen. Zo kunnen jullie elkaar, het gebouw, de docenten, de omgeving en de studieloopbaanbegeleider goed leren kennen. Samen met de studievereniging MoveMental is er een leuk programma opgesteld, waarbij veel verschillende activiteiten aan bod zullen komen. Zo kunnen jullie ook ouderejaarsstudenten ontmoeten. Als studievereniging zorgen wij het komende jaar natuurlijk ook voor extra binding door leuke activiteiten te organiseren, zodra dit weer mogelijk is. Houd je mail in de gaten voor meer informatie over het programma. En volg MoveMental op Instagram en Facebook voor meer informatie. Vragen? Stuur dan een mail naar: movemental.sportkunde@gmail.com.