Voel je welkom bij Inholland Haarlem

Als je bij Inholland Haarlem studeert voel je je snel thuis. Persoonlijke aandacht vinden we erg belangrijk. Onze docenten kennen je bij naam en nemen de tijd om je vragen te beantwoorden.

Ontbijt, lunch en snacks

In het restaurant kun je een ontbijt of lunch kopen (pinnen) om binnen te nuttigen of buiten als het lekker weer is. Verder zijn er meerdere koffieautomaten waar je met je pinpas koffie, thee of chocolademelk kunt halen. Wil je liever iets fris of snoepgoed? Dan haal je deze uit een van de snackautomaten. Ook hier kun je draadloos betalen.

Faciliteiten

Inholland Haarlem heeft veel faciliteiten zoals een restaurant, projectruimtes, Start Up Campus Haarlem (SUCH), een studentendecanaat, een Apple-computerruimte en het Servicepunt. Ook is er een stilteruimte en het Studiekeuze Adviescentrum. Onderin het gebouw vind je de muziekstudio's van Conservatorium Haarlem en de skillslabs van de opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT). Er is een fijne binnentuin waar je in de zon kunt lunchen.

Kom naar Start Up Campus Haarlem (SUCH)!

De Start Up Campus Haarlem (SUCH) is dé ontmoetingsplek binnen Inholland Haarlem. Hier komen ondernemende studenten, docenten en mensen uit het Haarlemse bedrijfsleven samen. Om inspiratie op te doen, kennis en ervaringen te delen, samen te werken. Kortom, om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren.


Wekelijks vinden er bij SUCH nieuwe events plaats, zoals workshops over personal branding, mindful break, lunch met de lector of netwerkborrel. Deze events zijn gratis toegankelijk voor alle studenten, welke opleiding je ook doet. Maar ook buiten deze activiteiten om kun je de creatieve locatie gebruiken om te overleggen of samen te werken aan je project. Blijf op de hoogte via startupcampushaarlem.nl of like ons op Instagram.