Verenigingen voor jou!

Creatrix Populus

Dé studievereniging van (International) Creative Business in Haarlem.


Creatrix Populus wil bijdragen aan een betere leeromgeving door studenten meer te betrekken bij de opleiding. De studievereniging organiseert gastcolleges en excursies, maar ook de beste feesten!


Sluit jij aan bij Creatrix Populus?

Röntgenius

Als je MBRT (Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken) gaat doen, is een lidmaatschap van studievereniging Röntgenius vanzelfsprekend! Je vindt de vereniging online óf loop gewoon binnen in de A-vleugel van Inholland Haarlem.

Personalia

Personalia is de studievereniging voor de opleidingen Pabo en Social Work. Reken op gezelligheid, feesten en activiteiten, zoals de introductieweek, weekendjes weg, zo nu en dan een pubquiz en een gala. 


Iedere donderdag organiseert Personalia borrels in 't Haerlems Studenten Gildt, Kleine Houtstraat 74 te Haarlem.

Lepidoptera

Als student Informatica of Information Technology zul je je thuisvoelen bij studievereniging Lepidoptera. De studievereniging is er niet alleen voor de gezelligheid, maar wil ook graag de onderlinge contacten tussen informaticastudenten, hun toekomstige beroepenveld en de arbeidsmarkt verbeteren.  

Voluptuaria

Ben jij het nieuwe lid van Voluptuaria? Studievereniging Voluptuaria verrijkt jouw studententijd bij de opleiding Tourism Management. Je krijgt ondersteuning bij jouw ontwikkeling op educatief, professioneel en sociaal gebied. De vereniging organiseert bijvoorbeeld gastcolleges en leuke feesten. Daarnaast krijg je met behulp van het invullen van enquêtes de kans om je mening te geven over de opleiding.

MoveMental

MoveMental is de studievereniging voor de studenten van Sportkunde. Zin in een feestje? Dan ben je aan het goede adres met onvergetelijke feesten in onder andere het Patronaat en Murphy's.


Ieder jaar organiseert MoveMental de introweek, wintersport, sportdag, het Inholland-gala en nog vele andere leuke evenementen. Dit wil je niet missen, toch?

Virplaca

Virplaca wil alle studenten van Bouwmanagement & Vastgoed en Bouwkunde een geweldige studententijd bezorgen. Met toffe excursies, evenementen en feestjes!

Negotium Novum

Studievereniging Negotium Novum is de studievereniging voor studenten van de opleidingen Business Studies, Ad Business Studies Logistiek en Finance & Control. Reken op goede feesten en leuke studiegerelateerde activiteiten.

’t Haerlems Studenten Gildt

Studenten van verschillende studieverenigingen ontmoeten elkaar wekelijks op donderdagavond in café ’t Haerlems Studenten Gildt. Kom ook naar dé studentenkroeg van Inholland Haarlem!

Amphitrite

Zoek je naast je opleiding gezelligheid en sport? Kom dan kijken bij de Haerlemsche Studenten Roei Vereniging Amphitrite. Je leert alles over roeien en gaat zelf onder leiding van een coach het water op in verschillende boten. Je wordt klaargestoomd om mee te doen aan verschillende competities en wedstrijden. Ben je niet zo van het sporten maar hou je wel van gezelligheid? Ook dan is Amphitrite dé plek voor jou. Elke woensdag is er een borrel in de sociëteit waarbij je nieuwe mensen leert kennen. Daarnaast zijn er andere activiteiten zoals gala’s, quizzen en sportdagen.

De 'heeren' en 'dames' van Noctem

Om je studententijd kleur te geven zijn er in Haarlem de vertrouwde studentenverenigingen Onafhankelijk Heeren Dispuut Carpe Noctem en Onafhankelijk Dames Dispuut Carpe Noctem.


O.H.D.C.N. is een onafhankelijk dispuut met een pluriform karakter. Het geeft je studententijd kleur dankzij verrijkende ervaringen die je nooit meer vergeet! Ook brengt jouw lidmaatschap een hoop voorrechten met zich mee.

Het damesdispuut wordt gekenmerkt door diversiteit qua leeftijd, persoonlijkheid en verschillende interesses van onze leden. Momenteel bestaat de groep uit 21 meiden die elkaar wekelijks opzoeken voor gezelligheid, feestjes en een borrel in de mooie stad Haarlem.