Zin om nieuwe vrienden te maken?

Door de coronamaatregelen heeft de introductieweek (24 t/m 28 augustus) dit jaar een ander karakter dan normaal. Onze studenten zetten zich volop in om online activiteiten te organiseren. Zo organiseren studieverenigingen voor enkele opleidingen een online introweek, komen er speciale kennismakingsactiviteiten en is er een online feest voor alle eerstejaars! Hou de MyStart-app in de gaten voor updates!

Online introductie - 24 tot en met 28 augustus 2020

Ga je Pabo, Social Work, MBRT, Informatica, IT, Tourism Management, Bouwkunde of Bouwmanagement & Vastgoed/Ruimtelijke Ontwikkeling studeren bij Inholland Haarlem? De vijf studieverenigingen Personalia, Röntgenius, Lepidoptera, Virplaca en Voluptuaria van Inholland Haarlem en 't Haerlems Studenten Gildt organiseren samen de online introductie van 24 tot en met 28 augustus.

Volg Introweek Haarlem op Instagram en Facebook en houd de nieuwste ontwikkelingen goed in de gaten!

Online feest voor alle eerstejaars

Onze studenten werken ook aan een online feest op donderdagavond 27 augustus voor alle eerstejaarsstudenten van de opleidingen van Inholland Haarlem.

Houd Instagram van Inholland Haarlem en de MyStart-app in de gaten voor nieuwe informatie over dit online feest, hosted by Mangelmoes!

Eerste studieweken

De studenten van de studieverenigingen van Creative Business, Sportkunde en het herendispuut voor Business Studies en Finance & Control werken samen met de opleidingen aan een leuk en verbindend welkomstprogramma in de eerste studieweken. Houd de MyStart-app in de gaten voor informatie over de start van je studie.