Zin in een spetterende start van je studiejaar?

De acht studieverenigingen van Inholland Haarlem, het Onafhankelijk Heeren Dispuut Carpe Noctem (O.H.D.C.N.), het Onafhankelijk Dames Dispuut Carpe Noctem (O.D.D.C.N.) en ’t Haerlems Studenten Gildt organiseren samen de meest gezellige introductieweek in Haarlem. In deze week leer je je studiegenoten kennen en proef je alvast de sfeer van jouw studentenstad. Wij gaan ervoor zorgen dat je de leukste plekjes kent en dat je jezelf een beetje wegwijs maakt in deze leuke stad.

Introweek Haarlem: 26 - 30 augustus

Ga je Pabo, Social Work, MBRT, Informatica, Information Technology, Tourism Management, Bouwkunde of Bouwmanagement & Vastgoed/Ruimtelijke Ontwikkeling studeren bij Inholland Haarlem? Meld je dan aan voor de Introweek (van 26 tot en met 30 augustus 2019) via introweek.nl. De vijf studieverenigingen Personalia, Röntgenius, Lepidoptera, Virplaca en Voluptuaria van Inholland Haarlem en ’t Haerlems Studenten Gildt organiseren samen de gezellige introductieweek van Haarlem. In deze week leer je je studiegenoten kennen en proef je alvast de sfeer van jouw studentenstad.

Creatro: 27 – 29 augustus

Ga je (International) Creative Business studeren bij Inholland Haarlem? Zorg er dan voor dat je van 27 tot en met 29 augustus aan de Creatro (voorheen MEMtro) meedoet. Dit is dé introweek voor Creative Business waarin je veel medestudenten leert kennen, Haarlem leert kennen als studentenstad en drie dagen lang te gekke activiteiten gaat doen! Meld je aan via creatro.nl.

Introductieweek Haarlem: 27 – 29 augustus

Ga je Business Studies, Finance & Control of AD Business Studies Logistiek studeren? Doe dan mee aan de Introductieweek georganiseerd door het Onafhankelijk Heeren Dispuut Carpe Noctem (O.H.D.C.N.) van 27 tot en met 29 augustus! Tijdens deze week maak je op een leuke manier kennis met de opleiding, je medestudenten en de stad Haarlem. Meld je aan via introductieweekhaarlem.nl.

Introductieweek Sportkunde: 26 – 30 augustus

Ga je Sportkunde studeren bij Inholland Haarlem? Meld je dan aan voor de introductieweek bij studievereniging MoveMental. Doe van 26 tot en met 30 augustus mee aan de allerleukste week van het jaar, ontmoet je studiegenoten en leer de stad Haarlem kennen. Zorg ervoor dat je deze week niet mist en meld je snel aan!