Faciliteiten

Om voor een optimale leeromgeving te zorgen, heeft elke locatie van Hogeschool Inholland uitgebreide voorzieningen en faciliteiten van hoge kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor ICT-voorzieningen, restaurants, bibliotheken en overige faciliteiten.

Servicepunt

Onze locaties bieden veel faciliteiten om je te ondersteunen bij je studie. We hebben het Servicepunt (om bijvoorbeeld laptops te huren), het Studiekeuze Adviescentrum en een stilteruimte. In projectruimtes en studentenwerkplekken kun je zelf met een groepje aan de slag. Ook kun je in pc-lokalen studeren.

Ontbijt, lunch en snacks

In het restaurant kun je een ontbijt of lunch kopen (pinnen) om binnen te nuttigen of buiten als het lekker weer is. Verder zijn er meerdere koffieautomaten waar je met je ‘prepaid vending pas’ koffie, thee of chocolademelk kunt halen. Wil je liever iets fris of snoepgoed? Dan haal je deze uit een van de snackautomaten. Je kunt contactloos betalen.

Studenten-pc's en wifi

Op onze locaties kun je met je studentnummer inloggen op de studenten-pc’s. Je vindt er diverse computereilanden waar je kunt werken aan projecten en werkstukken. Met je laptop of smartphone kun je met je inloggegevens ook direct draadloos toegang krijgen tot het Inholland-netwerk met wifi van eduroam.

Informatie

Als student van Hogeschool Inholland kun je op elke locatie inloggen op het intranet. Daar vind je alle informatie over je opleiding. We houden je er ook op de hoogte van nieuws en achtergrondverhalen over gebeurtenissen binnen en buiten de hogeschool. Verder staan er artikelen over bijzondere activiteiten, projecten en acties van Hogeschool Inholland.