Klaar voor de start?

We willen dat je je zo snel mogelijk bij ons thuis voelt. De introductietijd is daarom een goed begin om kennis te maken met je medestudenten, de opleiding en de locatie Den Haag.

Vanaf volgende week zie je via iris.inholland.nl, én via de MyStart-app, alle activiteiten die we in de introweek organiseren en bij de start van jouw opleiding.

Welkom in de stad Den Haag!

Je staat aan het begin van een nieuwe tijd. Jouw studententijd. We nemen je vanaf augustus in een serie leuke video’s mee door Den Haag. Langs sportclubs, studentenverenigingen, studentenhuizen, de studentenhuisarts en de leuke uitgaansgelegenheden. En via een interactieve studentenstadskaart laten ouderejaarsstudenten je hun favoriete Haagse plekken zien.

Je vindt de filmpjes en de stadskaart in augustus op studeerindenhaag.nl.

Heel veel plezier in je nieuwe studentenstad!

Knaek, dé studentenkortingsapp

Met de studentenkortingsapp Knaek krijg je toegang tot exclusieve kortingen, in webshops én in 28 studentensteden in Nederland én België. Denk aan korting op kleding, huishoudelijke artikelen voor je studentenkamer en talloze andere producten, of profiteer van Knaek als je ergens onderweg goedkoop wilt lunchen. Dus download de Knaek-app en maak een account aan. Het hele schooljaar geldig, én gratis!