Klaar voor de introweek?

We willen dat je je zo snel mogelijk bij ons thuis voelt. De introductietijd is daarom een goed begin om nieuwe vrienden te maken. Kennis te maken met je medestudenten, de opleiding en de locatie Den Haag. Op deze pagina vind je een kort overzicht van de gezamenlijke introductie-activiteiten en de 100days. Kijk op de MyStart-app voor informatie over de start van jouw studie, zoals de introductie van je opleiding, studiematerialen en alle contactgegevens.

Welkomstlunch

Maak tijdens de welkomstlunch in de tuin op maandag 2 september (om 12.00 uur) kennis met je medestudenten, Haagse studentenverenigingen en andere studentenorganisaties.

Events van je opleiding

  • Pabo: Ouderavond voor jou en je ouders op 10 oktober en Eerstejaarskamp op 7 en 8 november
  • Social Work: Powerday op 11 en 12 september
  • Communicatie/Ad Crossmediale Communicatie: COM Café: opleidingslunch met studenten en docenten op 3 oktober en eerstejaarsproject MiXM XL op 5 november
  • SJD: Klassenuitje, Powerday en workshops

Kijk voor alle introductie-activiteiten in de MyStart-app.

Oh Oh Intro

Van maandag 2 t/m vrijdag 6 september ben je samen met alle andere Haagse studenten welkom bij de activiteiten van de Haagse introductieweek OH OH INTRO.


Kom zeker langs op het OH OH INTRO festival op 5 september op het Lange Voorhout. Met een bezoek aan dit festival leer je de stad, studentenverenigingen en andere studenten kennen. Kom gezellig een drankje doen in de Inholland Lounge en geniet in de avond van optredens van dj’s en bands. Studenten van Inholland Den Haag helpen mee met de organisatie van dit festival.