Voel je welkom bij Inholland Den Haag

Inholland Den Haag is klein, fijn en persoonlijk. Studenten en docenten kennen elkaar en je kunt rekenen op professionele en persoonlijke begeleiding. Je voelt je hier vast snel thuis. Jouw hogeschool is bovendien een UNESCO-school. Voor jou betekent dit dat je de ruimte krijgt om je persoonlijk te ontwikkelen en je ambities waar te maken. Dit doe je samen met medestudenten, docenten en bedrijven en instellingen in de regio. Zo word je een maatschappelijk betrokken en ondernemende professional.

Ontbijt, lunch en snacks

In het restaurant kun je een ontbijt of lunch kopen (pinnen) om binnen te nuttigen of buiten als het lekker weer is. Verder zijn er meerdere koffieautomaten waar je met je pinpas koffie, thee of chocolademelk kunt halen. Wil je liever iets fris of snoepgoed? Dan haal je deze uit een van de snackautomaten. Ook hier kun je draadloos betalen.

Faciliteiten

Inholland Den Haag heeft moderne faciliteiten zoals een restaurant, een servicepunt, computerlokalen, studieruimtes en koffiecorners.


Ook is er een studentendecanaat, een stilteruimte en het Studiekeuze Adviescentrum. De hogeschool heeft bovendien een eigen binnentuin waar je bij mooi weer heerlijk kunt werken, relaxen of lunchen.

Kunst, cultuur en uitgaan

Studentenburo ACKU organiseert activiteiten op het gebied van kunst, cultuur en uitgaan in Den Haag voor alle studenten! ACKU doet dit altijd samen met studenten.