Dat was me het introweekje wel

De start van het nieuwe studiejaar verliep dit jaar anders dan normaal vanwege corona. Hopelijk heb je toch kunnen genieten van een gevarieerd, leuk en coronaproof introductieprogramma! Wat vond jij? Geniet nog even na!

Online kennismaken of toch 'in het echt'?

Waar de ene opleiding koos voor een interactieve, online introductie zoals Creative Business en Communicatie, kozen andere opleidingen voor fysieke ontmoetingen op de hogeschool of op externe locaties zoals Business Studies, Social Work, SJD en de Pabo. Een unieke start, dat staat in ieder geval vast!

Kennismaking met beweging

Was jij 1 van de 150 nieuwe studenten Business Studies die meedeed aan de fysieke kennismakingsactiviteiten? Dan heb je wellicht ook kennisgemaakt met studentenorganisaties als Knaek of vertegenwoordigers van hockeyclub Klein Zwitserland en studentenvereniging Pelargos. Ook nog lekker samen geluncht?

Deed jij mee met het stadsspel Den Haag?

Of misschien heb je wel meegedaan met het stadsspel Den Haag om elkaar te leren kennen en tegelijk wat van elkaars creativiteit op te pikken.

Of je nu met Business Studies, Social Work, SJD of een andere opleiding bent begonnen. We hopen dat je ondanks corona een geslaagde intro hebt gehad!