Verenigingen voor jou!

H.S.C. INTAC van Zwijndregt

Bij studentenvereniging INTAC ontmoet je mensen die net als jij het maximale uit hun studententijd willen halen. Bij de studentenvereniging bouw je een sociaal netwerk op waar je je hele leven plezier van hebt! Of je nu bestuurlijke ervaring op wilt doen of gewoon lekker wilt feesten tijdens gezellige events. 

Roeivereniging Pelargos

Roeien is bij uitstek de studentensport en daarmee is Pelargos de grootste studentensportvereniging van Den Haag. Zoek jij de ideale combinatie tussen sport en gezelligheid? Kom dat ervaren bij Pelargos.


Haagsche Studenten Vereeniging

Vrienden voor het leven maken? Kies voor de Haagsche Studenten Vereeniging. Deze vereniging bestaat 90 jaar! Geen wonder dat zij met haar leden een gevarieerd sociaal netwerk biedt. Vorm samen met andere eerstejaarsstudenten een jaarclub en blijf vrienden voor de rest van je leven! 

Edgar Dale

Edgar Dale is een studievereniging, gericht op alle studenten van de Creative Business-opleidingen van Inholland Den Haag. De vereniging organiseert uitjes en evenementen om studenten samen te brengen en een goede balans te creëren tussen studeren en lol maken. Ook op het programma staan gastcolleges en studiebijeenkomsten. Edgar Dale heeft een eigen ruimte aan het schoolplein van Inholland Den Haag.

BusinessClub Inholland

BusinessClub Inholland is dé community voor studenten van de opleidingen Business Studies & Finance van Hogeschool Inholland. De BusinessClub verbindt onderwijs, (oud-)studenten en het bedrijfsleven. Door actief te netwerken en kennis uit te wisselen versterken we het onderwijs en het werkveld. Als je gaat studeren bij Business Studies word je automatisch lid van deze BusinessClub. De BusinessClub organiseert lezingen, meetups, bedrijfsbezoeken en netwerkbijeenkomsten.