Welke studentenvereniging past bij jou?

In Den Haag is naast het studeren aan de hogeschool nog veel meer te doen! Zo zijn er een heleboel studentenverenigingen waar je lid van kunt worden. De verenigingen in Den Haag zijn erg divers. Er zijn bijvoorbeeld gezelligheidsverenigingen, sportverenigingen en religieuze verenigingen. Ook voor jou zit er vast wat bij! Wil je weten welke vereniging goed bij jou past? Check de website studeerindenhaag.nl.

H.S.C. INTAC van Zwijndregt

Kom jij binnenkort studeren in Den Haag en wil je snel nieuwe mensen ontmoeten? Word lid van studentenvereniging INTAC in Den Haag. 

Bij INTAC ontmoet je mensen die net als jij het maximale uit hun studententijd willen halen. Bij de studentenvereniging bouw je een sociaal netwerk op waar je je hele leven plezier van hebt! Of je nu bestuurlijke ervaring op wilt doen of gewoon lekker wilt feesten tijdens gezellige events. Zodra het weer kan natuurlijk!

Roeivereniging Pelargos

Roeien is bij uitstek de studentensport en daarmee is Pelargos de grootste studentensportvereniging van Den Haag. Zoek jij de ideale combinatie tussen sport en gezelligheid? Kom dat ervaren bij Pelargos.

Haagsche Studenten Vereeniging

Vrienden voor het leven maken? Kies voor de Haagsche Studenten Vereeniging. Deze vereniging biedt met haar leden een gevarieerd sociaal netwerk. Vorm samen met andere eerstejaarsstudenten een jaarclub en blijf vrienden voor de rest van je leven!