Voel je welkom bij Inholland Delft

Inholland Delft, een kleine hogeschool. Kenmerkend voor deze locatie is het bijzonder persoonlijke karakter: docenten, studenten en medewerkers - bijna iedereen kent elkaar! In deze prettige, veilige leeromgeving stomen we je klaar voor jouw toekomstig beroep en werk je aan innovaties.

Ontbijt, lunch en snacks

In het restaurant kun je een ontbijt of lunch kopen (pinnen) om binnen te nuttigen of buiten als het lekker weer is. Verder zijn er meerdere koffieautomaten waar je met je pinpas koffie, thee of chocolademelk kunt halen. Wil je liever iets fris of snoepgoed? Dan haal je deze uit een van de snackautomaten. Ook hier kun je draadloos betalen.

Faciliteiten

De opleidingen van Hogeschool Inholland Delft zijn erg praktijkgericht. Afhankelijk van je opleiding maak je gebruik van de volgende faciliteiten: Aerolab, Foodlab, flightsimulator, gasturbine simulator, reologisch lab, Inholland Innovatie Studio, Inholland Composites en het laboratorium. Aan de Rotterdamseweg zijn er ook nog computerlokalen met speciale tekenprogramma’s en open computerwerkplekken voor studenten.


Studenten Tuinbouw & Agribusiness zijn tijdens hun opleiding ook nog te vinden in onze proefkassen van het World Horti Center. En vanaf dit studiejaar zullen studenten Food Commerce and Technology voor het eerst gebruik maken van onze praktijkruimten in de Food Innovation Academy.

Studentenleven

In Delft zijn er maar liefst 30 verschillende studentenverenigingen actief. Er is dus voor eenieder iets leuks te vinden. Tijdens de OWee houden de verenigingen allemaal Open Huis en in de week daarna zijn er kennismakingsdagen. Ga langs en kijk welke vereniging het beste bij jou past. Op Delft Studentenstad vind je een overzicht van alle studentenverenigingen en meer informatie over het Delftse studentenleven.