Verenigingen voor jou!*

*) Vermelde activiteiten vinden wellicht in aangepaste vorm plaats i.v.m. coronamaatregelen

S.V. FMC

S.V. Futurum Mundus Clementia (vrij vertaald: Toekomst – Wereld – Mensheid) bestaat sinds 2008 en is de studievereniging van de 'groene' opleidingen van Hogeschool Inholland. FMC organiseert studie gerelateerde activiteiten zoals gastcolleges, workshops, excursies naar het werkveld en verkoopt labjassen. Kom gezellig langs voor een praatje of om kennis te maken. Je vindt ons op de begane grond in K0-58.

V.S.V. Sipke Wynia

Sipke Wynia bestaat 55 jaar en is de oudste studievereniging van Inholland. De vereniging heeft, dankzij het internationale werkveld, een groot netwerk in binnen- en buitenland. Sipke-leden komen, tijdens excursies en buitenland reizen, op plekken die niet voor een ieder toegankelijk zijn, bijv. de maintenance ruimte van KLM, Boeing of Bugatti. Naast deze bijzondere excursies en reizen organiseert het bestuur regelmatig gastcolleges, workshops en het jaarlijkse Career Event en symposium. Het bestuur heeft ook oefententamens. En vaak wordt er in groepsverband gestudeerd. Ook is altijd wel iemand bereid om uitleg te geven als je iets niet begrijpt. Als lid van V.S.V.Sipke Wynia heb je dus heel veel voordelen.

Delft Studentenstad

In Delft zijn er maar liefst 30 verschillende studentenverenigingen actief. Er is dus voor iedereen iets leuks te vinden. Ga naar Delft Studentenstad voor een overzicht van alle studentenverenigingen en meer informatie over het Delftse studentenleven.