Voel je welkom bij Inholland Alkmaar

Op onze locatie in Alkmaar kennen onze docenten je bij naam. Je voelt je meteen thuis en proeft direct de prettige, persoonlijke sfeer. Je studeert in ons duurzaam ingerichte hogeschoolgebouw.

Goed bereikbaar

Het duurzaam ingerichte gebouw van Inholland Alkmaar ligt op een kwartiertje lopen van het treinstation. De hogeschool is prima te bereiken met de bus, auto of fiets. Ook is er voldoende parkeergelegenheid bij de hogeschool.

Studentenvereniging

In de studentensoos van onze Alkmaarse studentenvereniging Omnivas kun je relaxen, een biertje drinken en een potje darten. Word ook lid en je kunt meedoen aan allerlei gezellige activiteiten.Omnivas heeft 400 leden van alle opleidingen in Alkmaar.

Faciliteiten

Inholland Alkmaar biedt je veel faciliteiten om je te ondersteunen in je studie. We hebben het Servicepunt (om bijvoorbeeld laptops te huren), het Studiekeuze Adviescentrum en een stilteruimte. In projectruimtes kun je zelf of met een groepje aan de slag.

Ontbijt, lunch en snacks

In het restaurant kun je terecht voor je ontbijt en lunch. Je kunt binnen eten of bij mooi weer in de binnentuin. Verder zijn er koffieautomaten op elke etage en andere automaten waar je tussendoortjes of iets fris kunt halen. Let op: je kunt alleen pinnen en niet met cash betalen!