Ben jij klaar voor de introductie?

Voordat je begint met je studie is het eerst tijd voor de introductie! Naast de activiteiten van je eigen opleiding zijn er ook gezamenlijke activiteiten. Geniet en maak kennis met je studiegenoten. We kijken ernaar uit om je straks te zien op onze hogeschool!

Eind augustus maak je kennis met je opleiding, studiegenoten en docenten. In de MyStart-app zie je welke introductie-activiteiten jouw opleiding organiseert.

Introductieweek Alkmaar En er is meer! De Alkmaarse introductieweek, InAlkmaarIntro, voor alle eerstejaarsstudenten georganiseerd door studentenvereniging ASV Omnivas. Die mag je natuurlijk niet missen. Dus meld je aan voor de InAlkmaarintro op 22, 23, 24 en 25 augustus!

Wat ga je doen? Je slaapt drie nachten op het terrein van Hogeschool Inholland Alkmaar. Eten is geregeld. En geloof ons, je krijgt het druk met superleuke activiteiten, feesten en een hele lading gezelligheid. Denk aan activiteiten zoals een kroegentocht, een BBQ of karaoke. En... neem je zwembroek mee (al zeggen we nog niet wat we gaan doen). Kosten: 75 euro. Wacht niet te lang met inschrijven want vol=vol.

Schrijf je in! Schrijf je snel in via: omnivas.nl/inalkmaarintro Heb je een vraag? Stel deze gerust via: introcommissiealkmaar@gmail.com Check de intro en ASV Omnivas via Instagram en Facebook!

Last but not least • Je bent niet verplicht om lid te worden van de studentenvereniging wanneer je deelneemt (hoewel je natuurlijk altijd welkom bent). • Wij houden niet van rare ontgroeningen, bij ons geldt dan ook te allen tijde: Niks hoeft, alles mag! Gewoon doen waar jij je prettig bij voelt! Bekijk onderstaande video voor een impressie van de Alkmaarse introweek!