Zin om nieuwe vrienden te maken?

Alle opleidingen zijn op dit moment druk bezig om het programma voor jouw introductie vorm te geven. Je kunt rekenen op een warm en gastvrij welkom, passend bij de coronamaatregelen.

Vanaf 20 augustus vind je de locatiebrede introductieactiviteiten op iris.inholland.nl. Via de MyStart-app vind je alle activiteiten die we in de introweek organiseren en bij de start van jouw opleiding. En maak in dit magazine ook kennis met de Rotterdamse studie- en studentenverenigingen!

Meedoen aan de introductie? Doe een zelftest!

Om met elkaar een zo fijn en veilig mogelijke introductie te beleven, vragen we je voorafgaand aan je introductieactiviteit een zelftest te doen (maximaal twee keer per week). Daarom krijg je van ons twee zelftesten thuisgestuurd. Op je locatie en bij de activiteiten delen we nieuwe zelftesten uit voor je volgende bezoek aan de hogeschool. Heb je de zelftesten gebruikt of per ongeluk toch geen test ontvangen? Geen probleem, je bent gewoon welkom. Je ontvangt van ons een zelftest op locatie. Tijdens de introductie geldt de 1,5 meter voor alle onderwijsgerelateerde activiteiten.