Voel je welkom bij Inholland Rotterdam

Bij Inholland Rotterdam studeer je op de Kop van Zuid, vlakbij de Erasmusbrug en aan de Rijnhaven. De hogeschool ligt niet ver van het levendige centrum van Rotterdam en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Volgens CNN is Rotterdam ‘the new capital of cool’. De stad is creatief en in ontwikkeling. Wij richten ons onderwijs zo in dat je daar als student veel van mee krijgt en veel van kan leren. Zo wordt Inholland Rotterdam jouw springplank naar de toekomst!

Ontbijt, lunch en snacks

In het restaurant kun je een ontbijt of lunch kopen (pinnen) om binnen te nuttigen of buiten als het lekker weer is. Verder zijn er meerdere koffieautomaten waar je met je pinpas koffie, thee of chocolademelk kunt halen. Wil je liever iets fris of snoepgoed? Dan haal je deze uit een van de snackautomaten. Ook hier kun je draadloos betalen.

Faciliteiten

In het gebouw vind je veel faciliteiten zoals een goed verzorgd restaurant, een ruimte waar je in alle rust kunt studeren, het Studiekeuze Adviescentrum en computerwerkplekken. Er is ook een decanaat en er zijn speciale voorzieningen voor mensen met een functiebeperking. Daarnaast is er een speciale stilteruimte voor studenten die zich even willen terugtrekken.