Sluit je aan bij een vereniging en maak snel vrienden!

Rotterdam

Novaturient

Novaturient staat voor een gezellige sfeer waar je nieuwe vrienden maakt en meer leert over de opleiding. Wij organiseren gezellige borrels, leuke excursies en leerzame activiteiten. Aan het einde van het jaar kan jij met al je nieuwe vrienden van de opleiding los gaan op ons eindfeest!

Activiteitencommissie Integrale Veiligheid

Als je de opleiding Integrale Veiligheidskunde gaat doen kun je meedoen met de Activiteitencommissie Integrale Veiligheid (ACIV). Door studenten en voor studenten worden diverse activiteiten georganiseerd zoals gastcolleges, seminars, werkveldbezoeken op locatie, nationaal en internationaal niveau, introductieweken en workshops. Meld je aan!

Studievereniging Novum

Als student HBO-Rechten of Sociaal Juridische Dienstverlening bij Inholland Rotterdam of Den Haag kun je terecht bij SVNovum. Omdat er méér is dan alleen school. Novum organiseert leuke en vooral leerzame evenementen met als doel: het verbreden van jouw netwerk en kennis. Lijkt het je leuk om mee te doen aan evenementen en in contact te komen met andere studenten, alumni en potentiële werkgevers? Aarzel niet en word lid!

BusinessClub010

Voor studenten van alle business- en finance-opleidingen van Inholland Rotterdam is studievereniging BusinessClub010 dé schakel tussen student en praktijk. Goed om je netwerk, vakbekwaamheid en netwerk te verbreden en dé plek om aan opdrachten, stage- en afstudeerplekken te komen. Compleet met borrels en lunches met medestudenten en mensen uit het bedrijfsleven, masterclasses en andere evenementen. Nieuwsgierig of wil je je aanmelden? Stuur dan een mail en join the club op Instagram.

MeesJu

Met culturele, educatieve en gezellige uitjes bereidt studievereniging MeesJu Pabo-studenten van Inholland Rotterdam zo goed mogelijk voor op het vak van leerkracht. Denk aan bijvoorbeeld gastlezingen, borrels en bezoek aan musea. Meer info of lid worden? Mail naar sv.meesju@inholland.nl, of stuur een bericht via WhatsApp (06 135 81 560).

Welke studentenvereniging past bij jou?

Word lid van één van onze vijf studieverenigingen! Of van de Rotterdamse Kamer van Verenigingen (R.K.v.V.), het overkoepelende orgaan van de vijf studenten gezelligheidsverenigingen in Rotterdam. Goed voor je sociale contacten, je netwerk en gezelligheid! Het leven is meer dan alleen studeren.