Zin om nieuwe vrienden te maken?

Alle opleidingen zijn op dit moment druk bezig om het programma voor jouw introductie vorm te geven. Je kunt rekenen op een warm en gastvrij welkom, passend bij de coronamaatregelen.

Vanaf 20 augustus vind je de locatiebrede introductieactiviteiten op iris.inholland.nl. Via de MyStart-app vind je alle activiteiten die we in de introweek organiseren en bij de start van jouw opleiding. En maak in dit magazine ook kennis met de Haarlemse studie- en studentenverenigingen!

Tussen 23 en 27 augustus organiseren de acht studieverenigingen van Inholland Haarlem, het Onafhankelijk Heeren Dispuut Carpe Noctem (O.H.D.C.N.), het Onafhankelijk Dames Dispuut Carpe Noctem (O.D.D.C.N.), de Haerlemsche Studenten Roeivereniging Amphitrite en ’t Haerlems Studenten Gildt de meest gezellige introductieweek in Haarlem. In deze week leer je je studiegenoten kennen en proef je alvast de sfeer van jouw studentenstad. Wij gaan ervoor zorgen dat je de leukste plekjes kent en dat je jezelf een beetje wegwijs maakt in deze leuke stad. We hebben al veel aanmeldingen, dus we zitten bijna vol. Check dus snel de website van de onderstaande introducties om je nog aan te melden!

Meedoen aan de introductie? Doe een zelftest!

Om met elkaar een zo fijn en veilig mogelijke introductie te beleven, vragen we je voorafgaand aan je introductieactiviteit een zelftest te doen (maximaal twee keer per week). Daarom krijg je van ons twee zelftesten thuisgestuurd. Op je locatie en bij de activiteiten delen we nieuwe zelftesten uit voor je volgende bezoek aan de hogeschool. Heb je de zelftesten gebruikt of per ongeluk toch geen test ontvangen? Geen probleem, je bent gewoon welkom. Je ontvangt van ons een zelftest op locatie. Tijdens de introductie geldt de 1,5 meter voor alle onderwijsgerelateerde activiteiten.

Introweek Haarlem: 23 - 27 augustus

Ga je Pabo, Social Work, MBRT, Informatica, Information Technology, Tourism Management, Bouwkunde of Bouwmanagement & Vastgoed/Ruimtelijke Ontwikkeling studeren bij Inholland Haarlem?

Meld je dan aan voor de Introweek (in de week van 23 tot en met 27 augustus 2021) via introweek.nl. De vijf studieverenigingen Personalia, Röntgenius (vol), Lepidoptera, Virplaca en Voluptuaria van Inholland Haarlem organiseren de gezellige introductieweek voor deze opleidingen van Haarlem. In deze week leer je je studiegenoten kennen en proef je alvast de sfeer van jouw studentenstad.

Wegens de huidige maatregelen is het niet mogelijk om een introweek te realiseren met alle vijf de verenigingen samen. Vanuit de introductiecommissie is daarom gekozen om PER VERENIGING activiteiten te organiseren voor aankomende eerstejaars. Dit zal plaatsvinden in de week van 23 t/m 27 augustus.

Creatro: 24 - 26 augustus

De enige echte introductieweek van de opleiding (International) Creative Business in Haarlem heet Creatro. Van 24 tot en met 26 augustus kan jij als toekomstige student Creative Business kennismaken met jouw medestudenten, Inholland en met Haarlem als studentenstad. In teams ga je, samen met ouderejaars, activiteiten doen in het centrum van Haarlem, leer je de leukste kroegen kennen en bouwen we samen een groot feest. Samen doen we er zo alles aan om jouw studententijd een kickstart te geven.

Dat wil en moet je natuurlijk meemaken! Meld je snel aan via: www.creatro.nl. Voor updates volg ons op Instagram: @creatrohaarlem

Onafhankelijk Heeren Dispuut Carpe Noctem (O.H.D.C.N.) en studievereniging Negotium Novum: 24 - 26 augustus

Ga je Business Studies, Finance & Control of AD Business Studies Logistiek studeren? Doe dan mee aan de Introductieweek georganiseerd door het Onafhankelijk Heeren Dispuut Carpe Noctem (O.H.D.C.N.) en studievereniging Negotium Novum van 24 tot en met 26 augustus! Tijdens deze week maak je op een leuke manier kennis met de opleiding, je medestudenten en de stad Haarlem en omgeving. Meld je aan via introductieweekhaarlem.nl.

Introductieweek Sportkunde: 24 - 26 augustus

Jouw studie Sportkunde begint met een geweldige week, waar kennismaking centraal staat. De Introductieweek van Sportkunde wordt georganiseerd door de studievereniging MoveMental van 24 tot en met 26 augustus! Wat is nu de plek waar je aan denkt bij Haarlem? De ijsbaan natuurlijk! Tijdens deze week vol leuke activiteiten leer je snel de mensen van je nieuwe opleiding kennen. Samen beginnen jullie zo aan een nieuw hoofdstuk vol plezier en onvergetelijke herinneringen.

Volg ons ook op Instagram: