Voel je welkom bij Inholland Haarlem

Persoonlijk, betrokken en sfeervol. Ondernemend en inventief. Groot(s) en tegelijkertijd kleinschalig. Dat is waar Hogeschool Inholland Haarlem voor staat. Bij ons heb je nauw contact met je docenten en medestudenten. Zo vind je snel je draai in je (nieuwe) leven als student, en in de stad.

Een middag vroeg klaar met college? Dan zijn er genoeg leuke dingen te doen in de omgeving van Inholland Haarlem. In deze video nemen Kenneth en Andor jullie mee naar Klein Centraal en doen ze een wedstrijdje 'wie het eerst op het strand is'.

Ontbijt, lunch, snacks en koffiecorner

In het restaurant kun je een ontbijt of lunch kopen (pinnen) om binnen te nuttigen of buiten als het lekker weer is. Bij onze koffiebar kun je heerlijke cappuccino, espresso of warme chocolademelk bestellen. Daarnaast verkopen we ook tosti’s, knapperige croissants en bieden we een ruime keuze aan heerlijke koeken. Verder zijn er meerdere koffieautomaten waar je met je pinpas koffie, thee of chocolademelk kunt halen. Wil je liever iets fris of snoepgoed? Dan haal je deze uit een van de snackautomaten. Ook hier kun je draadloos betalen.

Faciliteiten

Inholland Haarlem heeft veel faciliteiten zoals een restaurant, projectruimtes, Start Up Campus Haarlem (SUCH), een studentendecanaat, een Apple-computerruimte en het Servicepunt. Ook is er een stilteruimte en het Studiekeuze Adviescentrum. Onderin het gebouw vind je de muziekstudio's van Conservatorium Haarlem en de skillslabs van de opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT).

Gloednieuw is ons binnenplein; een mooie plek waar je kunt relaxen, sporten en bewegen. Of lekker aan de picknicktafels zitten.

Studentsucces Centrum (SSC)

Het welzijn en studiesucces van onze studenten staat centraal. Het SSC is een plek voor én door studenten met een breed aanbod aan activiteiten om hun talenten optimaal tot bloei te laten komen. Hierbij kun je denken aan workshops en trainingen op het gebied van studievaardigheden en taal, peer-to-peercoaching, digitale ondersteuning en sociale activiteiten. Onze studentbuddy’s staan vanaf september voor je klaar om je op weg te helpen.

Let op: in de derde week van september organiseren de studentbuddy’s een week vol leuke activiteiten voor onze studenten!

Kom naar Start Up Campus Haarlem (SUCH)!

De Start Up Campus Haarlem (SUCH) is dé ontmoetingsplek binnen Inholland Haarlem waar ondernemende studenten, docenten en het bedrijfsleven samen komen. SUCH staat voor Ontmoeten & Ontdekken & Ondernemen. SUCH biedt studenten workshops, ontwikkelprogramma’s en events zoals de maandelijkse ICE Sessions en vinylsessies aan, waarbij de nadruk ligt op het leren van nieuwe (ondernemende) vaardigheden. Deze evenementen zijn gratis toegankelijk voor alle studenten, welke opleiding je ook doet. Maar ook buiten deze activiteiten om kun je de creatieve locatie gebruiken om te overleggen of samen te werken aan je project.

Blijf op de hoogte via startupcampushaarlem.nl of volg ons op Instagram.