Sluit je aan bij een vereniging en maak snel vrienden!

Haarlem

De Haarlemse studieverenigingen zijn er voor jou dus... Join us!

MoveMental

MoveMental is de studievereniging voor de studenten van Sportkunde. Wij zorgen voor leuke activiteiten zodat de studenten zich verbonden voelen en elkaar beter leren kennen. Denk hierbij aan een jaarlijkse wintersportvakantie, sportdag en leuke borrels en feestjes, zodra het weer mogelijk is. Volg onze activiteiten. Zo hebben we onlangs een online Sportkunde quiz live op Instagram georganiseerd. Ook voor vragen over Sportkunde kun je uiteraard bij ons terecht! Stuur een mail naar movemental.sportkunde@gmail.com.

Creatrix Populus

Dé studievereniging van (International) Creative Business in Haarlem. Creatrix Populus wil bijdragen aan een betere leeromgeving door studenten meer te betrekken bij de opleiding. De studievereniging organiseert gastcolleges en excursies, maar ook de beste feesten! Ook tijdens corona weten we elkaar online te vinden. Zo was de Creatrix Populus online pubquiz hilarisch! Volg Creatix Populus voor activiteiten en meer!

Röntgenius

Als je MBRT (Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken) gaat studeren, is een lidmaatschap van studievereniging Röntgenius vanzelfsprekend! Volg onze activiteiten. Wij delen natuurlijk graag onze kennis over deze mooie studie☢️. Wil je nog iets weten over MBRT, stuur ons dan een privébericht via Instagram of een mail naar rontgenius@gmail.com. We beantwoorden graag je vragen!

Virplaca

Virplaca wil alle studenten van Bouwmanagement & Vastgoed/Ruimtelijke Ontwikkeling en Bouwkunde een geweldige studententijd bezorgen. Zo gaan we elk jaar op wintersport en organiseren we, zodra het weer kan, toffe excursies, evenementen en feestjes!

Voluptuaria

Ben jij het nieuwe lid van Voluptuaria? Studievereniging Voluptuaria verrijkt jouw studententijd bij de opleiding Tourism Management. Je krijgt ondersteuning bij jouw ontwikkeling op educatief, professioneel en sociaal gebied. Als het weer mogelijk is, dan organiseren wij verschillende activiteiten, bedrijfsbezoeken en gastcolleges. En uiteraard ook leuke feestjes. Elke donderdag is namelijk de studentenkroeg 't Haerlems Studenten Gildt geopend voor een borrel. Iedereen is welkom.

Heb je nog een vraag over Tourism Management of wil je meer weten over Voluptuaria, stuur dan een mailtje naar info@voluptuaria.nl.

De 'heeren' en 'dames' van Noctem

Om je studententijd kleur te geven zijn er in Haarlem de vertrouwde studentenverenigingen Onafhankelijk Heeren Dispuut Carpe Noctem en Onafhankelijk Dames Dispuut Carpe Noctem. O.H.D.C.N. is een onafhankelijk dispuut met een pluriform karakter. Het geeft je studententijd kleur dankzij verrijkende ervaringen die je nooit meer vergeet! Ook brengt jouw lidmaatschap een hoop voorrechten met zich mee. Het damesdispuut wordt gekenmerkt door diversiteit qua leeftijd, persoonlijkheid en verschillende interesses van onze leden. Momenteel bestaat de groep uit 21 meiden die elkaar wekelijks opzoeken voor gezelligheid, feestjes en een borrel in de mooie stad Haarlem.

Negotium Novum

Studievereniging Negotium Novum is de studievereniging voor studenten van de opleidingen Business Studies, Ad Business Studies Logistiek en Finance & Control. Reken op goede feesten en leuke studiegerelateerde activiteiten.

Roeivereniging Amphitrite

Zoek je naast je opleiding gezelligheid en sport? Kom dan kijken bij de Haerlemsche Studenten Roei Vereniging Amphitrite. Je leert alles over roeien en gaat zelf onder leiding van een coach het water op in verschillende boten. Je wordt klaargestoomd om mee te doen aan verschillende competities en wedstrijden.

Ben je niet zo van het sporten maar hou je wel van gezelligheid? Ook dan is Amphitrite dé plek voor jou. Als het weer mogelijk is, is er elke woensdag een borrel in de sociëteit waarbij je nieuwe mensen leert kennen. Daarnaast zijn er andere activiteiten zoals gala’s, quizen en sportdagen.

Personalia

Personalia is de studievereniging voor de opleidingen Pabo en Social Work. Reken op gezelligheid en wanneer het weer mogelijk is onze vaste borrelavond in 't Haerlems Studenten Gildt, leuke feestjes en weekendjes weg. Iedere maandag vertellen wij iets over de opleiding Social Work. Op woensdag praten we jou bij over de Pabo en op vrijdag vermaken wij je met de leukste weetjes over Haarlem of een terugblik op een evenement dat eerder heeft plaatsgevonden!

Lepidoptera

Als student Informatica of Information Technology zul je je thuisvoelen bij studievereniging Lepidoptera. De studievereniging is er niet alleen voor de gezelligheid, maar wil ook graag de onderlinge contacten tussen Informaticastudenten, hun toekomstige beroepenveld en de arbeidsmarkt verbeteren.

Become a Lepi! Heb je nog vragen of wil je meer informatie, stuur dan een mail naar: jolle.snaas@inholland.nl.

’t Haerlems Studenten Gildt

Studenten van verschillende studieverenigingen ontmoeten elkaar wekelijks op donderdagavond in café ’t Haerlems Studenten Gildt. Maar ook online zijn we van de partij! Zo hebben we online pubquizen georganiseerd en tijdens Koningsdag en Bevrijdingsdag een online feest met dj’s!