Klaar voor de start?

We willen dat je je zo snel mogelijk bij ons thuis voelt. De introductietijd is daarom een goed begin om kennis te maken met je medestudenten, de opleiding en onze fijne locatie. Samen met studenten organiseren we in Den Haag speciaal voor jou de Welcome Weeks!

Twee weken lang, van 30 augustus tot en met 10 september, zijn er gezellige en sociale activiteiten gepland op ons schoolplein en in de tuin. Neem een heerlijke koffie of gezonde smoothie mee naar je colleges, maak kennis met de Haagse studentenverenigingen, geniet van een heerlijk ijsje of versgebakken stroopwafel en dans mee op de beats van onze student-dj’s. Dit kun je allemaal meemaken tijdens de Welcome Weeks van Inholland Den Haag. Zien we je dan? #welcomeweeksinholland Via iris.inholland.nl, én de MyStart-app houden we je op de hoogte van de start en introductie van je opleiding!

Meedoen aan de introductie? Doe een zelftest!

Om met elkaar een zo fijn en veilig mogelijke introductie te beleven, vragen we je voorafgaand aan je introductieactiviteit een zelftest te doen (maximaal twee keer per week). Daarom krijg je van ons twee zelftesten thuisgestuurd. Op je locatie en bij de activiteiten delen we nieuwe zelftesten uit voor je volgende bezoek aan de hogeschool. Heb je de zelftesten gebruikt of per ongeluk toch geen test ontvangen? Geen probleem, je bent gewoon welkom. Je ontvangt van ons een zelftest op locatie. Tijdens de introductie geldt de 1,5 meter voor alle onderwijsgerelateerde activiteiten.

Welkom in de stad Den Haag!

Je staat aan het begin van een nieuwe tijd. Jouw studententijd in Den Haag! Vanaf 25 augustus nemen Haagse studentenorganisaties je graag mee door de stad. Maak kennis met de studentenverenigingen op het Plein, ga mee op een boottocht of kroegentocht door de stad en ontdek de studentensporten in Den Haag tijdens de sportdag.

Meer informatie over de stadsintroductie vin je op de website Studeer in Den Haag en in de Haagse studentenapp Student Radar.

Heel veel plezier in je nieuwe studentenstad!