Voel je welkom bij Inholland Den Haag

Inholland Den Haag is klein, fijn en persoonlijk. Studenten en docenten kennen elkaar en je kunt rekenen op professionele en persoonlijke begeleiding. Je voelt je hier vast snel thuis. Jouw hogeschool is bovendien een UNESCO-school. Voor jou betekent dit dat je de ruimte krijgt om je persoonlijk te ontwikkelen en je ambities waar te maken. Dit doe je samen met medestudenten, docenten en bedrijven en instellingen in de regio. Zo word je een maatschappelijk betrokken en ondernemende professional.

Ontbijt, lunch en snacks

In het restaurant kun je een ontbijt of lunch kopen (pinnen) om binnen te nuttigen of buiten als het lekker weer is. Verder zijn er meerdere koffieautomaten waar je met je pinpas koffie, thee of chocolademelk kunt halen. Wil je liever iets fris of snoepgoed? Dan haal je deze uit een van de snackautomaten. Ook hier kun je draadloos betalen.

Faciliteiten

Inholland Den Haag heeft moderne faciliteiten zoals een restaurant, een studentenservicepunt, studie- en samenwerkruimtes en koffiecorners. Ook kun je gebruik maken van het Student Succes Centrum, de digitale bibliotheek van Inholland, het International Office, Café Trees en ASA Campus (voor bijbanen tijdens je studie). Daarnaast kun je voor raad en advies terecht bij onze studentendecaan. We hebben bovendien een knusse binnentuin waar je bij mooi weer heerlijk kunt werken, relaxen of lunchen.

Student Succes Centrum

Het Studentsucces Centrum (SSC) van Inholland Den Haag is een fysieke en digitale ontmoetingsplek voor én door studenten. Bij het SSC kun je terecht om andere studenten te ontmoeten en je talenten te ontwikkelen om zo het beste uit je studietijd te halen. We organiseren regelmatig sociale, kennis- en ondersteunende activiteiten. Daarnaast delen onze studentbuddy’s graag hun ervaringen, kennis en tips met jou! Neem alvast een kijkje!