Sluit je aan bij een vereniging en maak snel vrienden!

Den Haag

HSV

De Haagsche Studenten Vereeniging (H.S.V.) is de oudste en meest traditionele vereniging van Den Haag. Al sinds 1929 komen allerlei studenten van diverse studies samen bij de vereniging om te borrelen, te feesten en hun studententijd te volbrengen. Sinds 1980 kan dat op de sociëteit ‘Megara IV’. Kom vooral een keer langs en misschien maak jij net als wij vrienden voor het leven!

Roeivereniging Pelargos

Hoi, Ik ben Robert. Naast dat ik Business Studies studeer bij Inholland ben ik ook lid van de Studenten Roeivereniging Pelargos. Het is er echt ontzettend gezellig en het houdt je sportief. Roeien is bij uitstek de studentensport. Het is echt aan te raden om eens langs te komen tijdens de open weken die we hebben!

INTAC

Kom jij binnenkort studeren in Den Haag en wil je snel nieuwe mensen ontmoeten? Word lid van studentenvereniging INTAC in Den Haag. Bij INTAC ontmoet je mensen die net als jij het maximale uit hun studententijd willen halen. Bij de studentenvereniging bouw je een sociaal netwerk op waar je je hele leven plezier van hebt! Of je nu bestuurlijke ervaring op wilt doen of gewoon lekker wilt feesten tijdens gezellige events.

Edgar Dale

Edgar Dale is een studievereniging, gericht op alle studenten van de Creative Business-opleidingen van Inholland Den Haag. De vereniging organiseert uitjes en evenementen om studenten samen te brengen en een goede balans te creëren tussen studeren en lol maken. Ook op het programma staan gastcolleges en studiebijeenkomsten. Edgar Dale heeft een eigen ruimte aan het schoolplein van Inholland Den Haag.

Studievereniging Novum

Studievereniging Novum is een studievereniging speciaal voor studenten van HBO Rechten en Sociaal Juridische Dienstverlening en is ontstaan uit de gedachte dat er méér moet zijn voor studenten dan alleen reguliere lessen. De evenementen die Novum organiseert, zijn een mix van leerzame evenementen, bijvoorbeeld een LinkedIn training of een sollicitatieworkshop, en sociale evenementen zoals borrels waar je een netwerk kunt opbouwen en medestudenten kunt ontmoeten. Met deze activiteiten wil Novum je helpen jouw kennis te verbreden en van je studietijd een studententijd te maken. Lijkt het je leuk om deel te nemen aan de evenementen en in contact te komen met andere studenten, en potentiële werkgevers? Neem contact op met: novum@inholland.nl of volg Novum via Instagram.

KZ Studs

KZ STUDS is de enige ‘studentenhockeyclub’ in Den Haag en is er voor alle Haagse studenten die willen hockeyen, maar vooral ook plezier willen maken. Of je nu een gevorderde of beginnende speler bent, bij KZ STUDS speel je altijd op je eigen niveau. Een seizoen staat normaal garant voor woensdagavond borrels, pubquizzes, bbq’s, en toernooien.

Meer over verenigingen?

Er zijn in Den Haag nog veel meer studentenverenigingen waar je lid van kunt worden. Wil je weten welke vereniging goed bij jou past? Check de website studeerindenhaag.nl.