Zin om nieuwe vrienden te maken?

Studeren is best een grote en belangrijke stap in je leven. Zeker als je naar een nieuwe stad verhuist waar je nog helemaal niemand kent. Introductie- en kennismakingsactiviteiten zijn ideaal om nieuwe mensen en je nieuwe omgeving te verkennen. In Delft werken verschillende partijen samen aan jouw onvergetelijke kennismaking met studentenstad Delft. Ook dit jaar kunnen alle nieuwe Delftse studenten rekenen op een gastvrij en warm welkom, passend bij de coronamaatregelen.

Vanaf 20 augustus vind je de locatiebrede introductieactiviteiten op iris.inholland.nl. Via de MyStart-app vind je alle activiteiten die we in de introweek organiseren en bij de start van jouw opleiding. En maak in dit magazine ook kennis met de Delftse studie- en studentenverenigingen!

Meedoen aan de introductie? Doe een zelftest!

Om met elkaar een zo fijn en veilig mogelijke introductie te beleven, vragen we je voorafgaand aan je introductieactiviteit een zelftest te doen (maximaal twee keer per week). Daarom krijg je van ons twee zelftesten thuisgestuurd. Op je locatie en bij de activiteiten delen we nieuwe zelftesten uit voor je volgende bezoek aan de hogeschool. Heb je de zelftesten gebruikt of per ongeluk toch geen test ontvangen? Geen probleem, je bent gewoon welkom. Je ontvangt van ons een zelftest op locatie.

Eerstejaarsweekend en Owee

Studievereniging FMC en studievereniging Sipke Wynia verzorgen samen met het OWee-bestuur het Eerstejaarsweekend (EJW) en de Ontvangstweek (OWee) Delft. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan alle programma’s en activiteiten. In verband met de coronamaatregelen zullen deze deels online plaatsvinden. Check de websites en social mediakanalen voor de meest up-to-date informatie over het eerstejaarsweekend (EJW) en de Ontvangstweek (OWee). Volg FMC op Instagram, Facebook of stuur een mail. Volg Sipke Wynia op Instagram, Facebook of stuur een mail. Meer info over Owee vind je op Facebook en Instagram. Of stuur een mailtje.

Kennismaken met je docenten en je studiebegeleider

Naast alle gezelligheids- en studentenactiviteiten organiseert je opleiding een (verplichte) introductiedag voor de eerstejaarsstudenten. Meer informatie en het programma van de introductiedag bij de opleiding vind je in de MyStart-app en vanaf 23 augustus ook via iris.inholland.nl.