Voel je welkom bij Inholland Delft

Inholland Delft, een kleine hogeschool. Kenmerkend voor deze locatie is het bijzondere persoonlijke karakter: docenten, studenten en medewerkers - bijna iedereen kent elkaar! In deze prettige, veilige leeromgeving stomen we je klaar voor jouw toekomstige beroep en werk je aan innovaties.

Ontbijt, lunch en snacks

In het restaurant kun je een ontbijt of lunch kopen (pinnen) om binnen te nuttigen of buiten als het lekker weer is. Verder zijn er meerdere koffieautomaten waar je met je pinpas koffie, thee of chocolademelk kunt halen. Wil je liever iets fris of snoepgoed? Dan haal je deze uit een van de snackautomaten. Ook hier kun je draadloos betalen.

Faciliteiten

De opleidingen van Hogeschool Inholland Delft zijn erg praktijkgericht. Afhankelijk van je opleiding maak je gebruik van de volgende faciliteiten: het Aerolab, het Foodlab, de flightsimulator, de gasturbinesimulator, het reologisch lab, de Inholland Innovatie Studio, Inholland Composites en/of het laboratorium. Aan de Rotterdamseweg zijn er ook nog computerlokalen met speciale tekenprogramma’s en open computerwerkplekken voor studenten.

Studenten Tuinbouw & Agribusiness zijn tijdens hun opleiding ook nog te vinden in onze proefkassen van het World Horti Center. Een deel van de praktijklessen van de opleiding Food Commerce and Technology vindt plaats in de Food Innovation Academy (FIA) te Vlaardingen. De locatie heeft drie laboratoria, een modern IJscentrum, een demokeuken en de Bakery Innovation Academy, de bakkerij die deels door Royal Steensma wordt gebruikt als proefbakkerij en demoruimte.

Studentenleven

In Delft zijn er maar liefst 30 verschillende studentenverenigingen actief. Er is dus voor eenieder iets leuks te vinden. Ga naar Delft Studentenstad voor een overzicht van alle studentenverenigingen en meer informatie over het Delftse studentenleven.